Momentul în care o tânără îl confruntă pe cel care transformat-o în sclavă sexuală la 14 ani

02-12-2019 16:30

Momentul în care o tânără îl confruntă pe cel care transformat-o în sclavă sexuală la 14 ani

Momentul în care o tânără yazizi îl confruntă pe jihadistul ISIS care a răpit-o și violat-o atunci când ea avea doar 14 ani a devenit viral pe rețelele de socializare.

Ashwaq Hajji Hameed, acum în vârstă de 19 ani, a avut curajul de a-l înfrunta pe cel care a răpit-o și violat-o, transformând-o într-o sclavă sexuală.

În 2014, fata a fost răpită, apoi vândută ca sclavă și abuzată la vârsta de doar 14 ani, iar câțiva ani mai târziu a reușit să fugă din țară. Ea a ajuns în Germania, unde a trăit timp de trei ani, însă, după ce a descoperit că bărbatul care a violat-o, Abu Humam, se află în Germania, a fugit și din această țară.

Tânăra a povestit că, într-o zi, în timp ce se afla într-un oraș în apropiere de Stuttgart, s-a întâlnit pe stradă cu Abu Humam, iar acesta a oprit-o și i-a spus că știe cine este și unde locuiește.

Speriată, tânăra a fugit din Germania și s-a întors în Irak, unde a preferat să stea într-o tabără de refugiați, scrie Daily Mail.

Abia după ce a aflat că Abu Humam a fost arestat și se află în custodia autorităților din Irak, tânăra și-a făcut curaj pentru a-și confrunta violatorul.

Într-o emisiune televizată, fata i-a spus că i-a distrus viața după ce a răpit-o și violat-o la 14 ani, întrebându-l pe acesta de ce a făcut-o.

"Ridică-ți capul. De ce mi-ai făcut asta? De ce? Pentru că sunt Yazidi? Aveam doar 14 ani când m-ai violat. Ridică-ți capul. Tu ai vreo soră? Tu ai sentimente? Ai onoare? Aveam doar 14 ani. Vârsta fiicei tale, a fiului tău. A surorii tale", sunt cuvintele cu care Ashwaq Hajji Hameed și-a înfruntat violatorul, care nu a avut curajul să o privească în ochi sau să-i răspundă.

În video-ul de mai jos puteți urmări întreaga scenă.

 

 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO