Modificarea uriasa pe care McDonald’s o va face in produsele care contin carne de pui
Compania McDonald’s a anuntat ca va incepe sa foloseasca pui care nu sunt crescuti cu antibiotice folosite de oameni.
Decizia a fost luata cu scopul de a pune presiune pe competitorii lantului de fast-food, care acum vand mai mult pui decat vita, relateaza NY Times.
Modificarile se vor produce pe parcursul urmatorilor doi ani, au precizat reprezentantii companiei.
Alegeri 2024
07:17
Ghidul alegătorilor români din diaspora. 950 de secţii organizate în străinătate sau prin corespondenţă
07:13
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora: Cum poți vedea cea mai apropiată secție de votare
06:56
Alegeri prezidențiale 2024. A început votul în diaspora. Țara în care a fost deschisă prima secție
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
Acestia au mai anuntat ca in acest an vor oferi clientilor posibilitatea de a alege carne slaba si cacao cu lapte provenit de la vaci care nu sunt hranite cu hormoni de crestere.
McDonald's a anuntat luna trecuta plecarea neasteptata a presedintelui-director general Don Thompson, dupa un 2014 "negru", marcat de o scadere a vanzarilor.
Lantul de restaurante se confrunta cu o perioada dificila. Vanzarile companiei au scazut in 2014, iar profitul a fost sub asteptari.
Lantul fast-food, fondat in 1955 de catre Ray Kroc, a fost afectat de concurenta dura a rivalilor sai din Statele Unite, de probleme de ordin sanitar in Asia si de anumiti factori geopolitici.
Grupul a decis sa faca o pauza in privinta deschiderii de noi restaurante, in care va investi doar doua miliarde de dolari anul acesta, cel mai slab nivel din ultimii cinci ani.
Sursa: New York Times
Etichete: McDonalds, antibiotice, carne de pui,
Dată publicare:
05-03-2015 20:54