MINTE BOLNAVA! A indopat-o pana a ajuns la sute de kg, ca sa faca sex cu ea

Ultima actualizare: 27-10-2012 10:13
sotie ingrasata

A facut tot posibilul ca propria iubita sa ajunga obeza, pentru ca numai asa i se parea atragatoare. A pus-o sa manance de mai multe ori pe zi numai fast-food, pana a ajuns la greutatea pe care el a considerat-o potrivita.

Se pare ca barbatul are un fetis care il obsedeaza: sexul cu persoanele supraponderale.

De ce se lasa o astfel de  femeie indopata de partenerul sau?

O explicatie ar putea fi legata de faptul ca multe dintre femei ar face orice numai pentru a fi pe placul sotilor sau de teama ca nu o sa le mai doreasca. Psihologii spun ca unii barbati au probleme cu potenta, dar prin ingrasarea partenerelor acestia pot ascunde dificultatile prin care trec. De asemenea, sunt unii indivizi care au trecut printr-o experienta traumatizanta in copilarie, iar amintirile de atunci au repercusiuni asupra dezvoltarii psihice ulterioare.

De obicei, femeile care se lasate ingrasate chiar de sotii lor ajung sa se izoleze si pana la urma sa rupa orice relatie cu familia sau cu prietenii.

In multe culturi, obezitatea este vazuta ca un semn al fertilitatii si al prosperitatii. De exemplu, in tarile africane, femeile obeze sunt considerate frumoase si atractive din punct de vedere sexual. O demonstreaza castigatoarea unui concurs de frumusete din Burkina Faso, din 2003. Avea 117 kg.

In tarile asiatice faptul ca femeile au mai multe kilograme in plus este un indicator al bunastarii si al bogatiei.

Ceea ce multora li se pare o ciudatenie sau de neacceptat, altora li se pare cel mai firesc lucru cu putinta.

Preferinta pentru casnicia cu barbati inchisi pe viata, pentru crime atroce, este un alt de exemplu. Annika Powell este  americanca ce a acceptat sa se marite cu un barbat condamnat la inchisoare pe viata pentru ca a ucis-o pe mama primei sale sotii. Spune ca nu regreta niciun moment alegerea facuta. Ba i se pare chiar interesant.

 


 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO