Milionar britanic şi soţia lui, asasinaţi în Thailanda. Cine s-ar afla în spatele dublei crime și motivul

25-09-2018 15:39


Poliție Thailanda

Cadavrul unui milionar britanic şi cel al soţiei sale thailandeze au fost descoperite marţi în reşedinţa de lux pe care cuplul o deţinea în Thailanda.

Cei doi au fost descoperiți la o săptămână după asasinarea lor, ce ar fi putut fi comandată de cumnatul omului de afaceri, potrivit unor surse din poliţia locală, informează AFP.

Alan Hogg, în vârstă de 64 de ani, a fost ucis cu o armă de foc, iar soţia lui, Nhot Suddaen, în vârstă de 60 de ani, a fost ucisă cu lovituri de ciocan, a precizat pentru AFP comandantul de poliţie Manas Kerdsukho.

Cadavrele au fost descoperite în gropi săpate la o adâncime de aproximativ doi metri în grădina vilei cuplului, situată în provincia Phrae din nordul Thailandei, a adăugat el.

Anchetatorii bănuiesc că Varut Rattanasajjakit, fratele mai mare al lui Nhot Suddaen, a comandat acest dublu asasinat şi a angajat trei ucigaşi, plătiţi cu suma totală de 50.000 de bath (aproximativ 1.300 de euro).

"Mobilul crimei este un conflict cu caracter familial şi financiar, ce dura de mult timp între cuplu şi Varut Rattanasajjakit", a declarat Manas Kerdsukho.

Suspectul a fost arestat marţi, însă neagă că ar fi comis aceste fapte. Doi dintre cei trei asasini plătiţi au fost chestionaţi marţi dimineaţă şi un mandat de arestare a fost emis pe numele celui de-al treilea.

Allan Hogg, inginer şi om de afaceri originar din Edinburgh, s-a mutat în urmă cu mai mulţi ani în Thailanda, unde şi-a construit o casă luxoasă, potrivit presei britanice. Mai multe pete de sânge au fost găsite în jurul piscinei amenajate lângă acea clădire.

Ambasada britanică din Thailanda, contactată de AFP, nu a comentat deocamdată aceste informaţii. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO