Kim Jong Un a dispărut din nou. Nu a mai fost văzut de aproape două săptămâni

kim jong un

Kim Jong Un a dispărut din nou, după ce în urma ultimei sale apariții publice, de la începutul lunii mai, au apărut speculații că acesta ar fi fost înlocuit de o sosie.

Liderul de la Phenian a fost văzut ultima dată pe 1 mai, după o absență de trei săptămâni, perioadă în care mulți au crezut că acesta a murit sau se află în stare vegetativă în urma unei operații eșuate. La prima sa apariție publică, Kim Jong Un a participat la inaugurarea unei fabrici de îngrăşăminte chimice.

Însă dictatorul nu a mai fost văzut de atunci, deși au trecut aproape două săptămâni de când au fost publciate imaginile din timpul evenimentului, iar serviciile secrete ameriacne nu pot confirma dacă fotografiile sunt reale, scrie The Sun.

Consilierul pentru probleme de securitate al Casei Albe, Robert O'Brien, a declaraț marți că, în ciuda absenței, Kim Jong un „probabil este bine”.

„Pare că se plimbă și taie panglici la fabrici de îngrășăminte. Așa că ne gândim că probabil este bine”, a declarat el, precizând că spionii americani nu pot spune dacă imaginile sunt reale.

Citește și
Teoriile privind starea de sănătate a lui Kim Jong-Un. Cine ar putea să fie succesorul său
Ce se întâmplă, de fapt, în "haremul de virgine" al lui Kim Jong-Un
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Kim Jong-Un ar putea fi de fapt doar o sosie 
 

Potrivit lui Bradley K. Martin, unul dintre cei mai respectaţi experţi în politica şi istoria Coreei de Nord,există posibilitatea ca liderul nord-coreean să fie bolnav sau chiar să fi murit, iar cel care a apărut de 1 Mai să fie de fapt o sosie. Într-un articol publicat de Asia Times, Martin scrie că "reapariţia" liderului de la Phenian nu răspunde, de fapt, la întrebarea "Este Kim Jong Un viu sau nu?"

Motivul e acela că, de decenii, specialiştii în Coreea de Nord sunt convinşi că dinastia Kim foloseşte sosii pentru "situaţiile prea obositoare, stânjenitoare sau periculoase". Astfel că în imaginile prezentate de presa nord-coreeană de 1 Mai ar putea fi o dublură a lui Kim Jong-Un.

 

Kim Jong-Un ar fi reapărut de 1 Mai, după 20 de zile

 

Kim Jong Un a apărut în public de 1 Mai, pentru prima dată după 20 de zile de absenţă, conform agenţiei oficiale de presă din Coreea de Nord. Liderul nord-coreean Kim Jong Un şi-a reluat programul public, conform KCNA de la Phenian, care relatează că acesta a participat la inaugurarea unei fabrici de îngrăşăminte chimice, la nord de capitală.

Kim nu a mai fost văzut din 11 aprilie, conform Reuters, care precizează că nu a putut verifica din surse independente informaţia difuzată de agenţia de presă nord-coreeană.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Kim Jong Un a închis un mare oraș din Coreea de Nord. Mulți cred că are legătură cu coronavirusul
Kim Jong Un a închis un mare oraș din Coreea de Nord. Mulți cred că are legătură cu coronavirusul

Kim Jong Un a decis închiderea unui oraș important ,situat în nordul Coreei de Nord, ceea ce a stârnit îngrijorare cu privire la impactul coronavirusului în această țară, scrie Radio Free Asia.

Ce se întâmplă, de fapt, în
Ce se întâmplă, de fapt, în "haremul de virgine" al lui Kim Jong-Un

Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a importat anul trecut lenjerie intimă provocatoare pentru haremul său personal, cheltuind aproape două milioane de euro.

A fost Kim Jong Un înlocuit de o sosie? Dictatorul, filmat în 2017 alături de dublurile sale
A fost Kim Jong Un înlocuit de o sosie? Dictatorul, filmat în 2017 alături de dublurile sale

Experții în politica din Coreea de Nord susțin că dictatorul Kim Jong Un care a apărut de 1 Mai să fie de fapt o sosie. Aceste speculații sunt alimentate de o serie de imagini din 2017, în care Kim discută cu două persoane care arată identic cu el.

Spionajul sud-coreean: Nimic nu arată că Kim Jong Un a fost operat la inimă
Spionajul sud-coreean: Nimic nu arată că Kim Jong Un a fost operat la inimă

Serviciile sud-coreene de informaţii consideră că nimic nu arată că Kim Jong Un a fost operat la inimă, scrie miercuri agenţia sud-coreeană de presă Yonhap, relatează Reuters.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.