Hugo Chavez ofera leac pentru copiii care au insomnii: discursurile sale

Ultima actualizare: 04-05-2012 16:15
Hugo Chavez

Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, cunoscut drept unul dintre cei mai excentrici lideri de stat din America de Sud, ofera parintilor un leac pentru copiii care au insomnii. Sa urmareasca discursurile sale televizate!

Cunoscut pentru discursurile sale neobisnuit de lungi si uneori monotone, alteori foarte “colorate”, liderul de la Caracas isi ofera ajutorul familiilor care au probleme cu faptul ca micutii lor nu au somn in timpul noptii.

"Se pare ca sunt mame care in loc sa-si lase copiii sa adoarma cu desene animate, ii lasa sa doarma cu Chavez", spune acesta, citat de Reuters. "Si copiii atipesc, si Chavez vorbeste, si in cele din urma copiii adorm", a declarat acesta.

Transmisiunile televiziunilor din Venezuela sunt intrerupte in mod frecvent de discursurile lui Chavez, care abordeaza orice tema este de actualitate: de la politica globala pana la nationalizarea afacerilor.

In plus, Chavez gazduieste o emisiune numita “Salut Presedinte”, in fiecare duminica la pranz. De regula, durata ei ajunge sa ocupe toata ziua.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO