Horoscop 25 noiembrie 2017. Zodia care este pe punctul de a forma un cuplu

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Sambata 25 Noiembrie 2017 07:58
Categorie: Horoscop

O stare de bine la auzul unor veşti poate or să apară oameni noi în viaţa noastră şi or să ne condimenteze frumos vieţile. Vibraţia zilei este 7 şi o să reflectăm adânc înainte de a lua o hotărâre majoră.

SĂGETĂTOR

O să vă bucuraţi de un anturaj care se simte bine, v-a făcut, deja, programul, o să ieşiţi pe la unele mondenităţi şi puteţi pleca şi din localitate.

CAPRICORN

Se poate să faceţi economie la bani, c-or să plătească alţii în locul vostru consumaţia la un restaurant, cazarea la un hotel sau toată distracţia dintr-un parc cu tiroliana.

VĂRSĂTOR

Vizita cuiva pe care-l iubiţi poate fi cel mai bun remediu şi să vă treacă o răceală sau o supărareşi să vă refaceţi - rapid - moralul, c-aveţi resurse fără sfârşit.

PEŞTI

O să primiţi o invitaţie la evenimentele din oraş, se poate să vă şi implicaţi într-o oarecare măsură şi să veniţi de-acolo cu idei de afaceri, pe care să le puneţi în aplicare din ianuarie.

BERBEC

Poate-ați organizat o întâlnire cu mai mulţi oameni care să vă susţină în tot ce faceţi şi or să vă reuşească iniţiativele, dacă mai pun şi ceilalţi umărul la treabă.

TAUR

O să puteţi face cunoştinţă cu cineva care o să fie pe lungimea voastră de undă şi să aveţi un timp de gândire ca să ştiţi dacă puteţi forma un cuplu sau nu.

GEMENI

Vă pot lua pe sus prietenii şi să ajungeţi pe la nişte sărbătoriţi din altă localitate şi să înnoptaţi pe-acolo, dacă vreţi să mai petreceţi încă o zi cu ei.

RAC

Vă pregătiţi de un eveniment în familie şi o să fie alergătura, consum nervos, dar o să fiţi încântaţi că lumea e fericită şi a meritat să vă implicaţi total.

LEU

O să vă invite la plimbare cineva căruia-i e dor de voi şi o să fiţi pe recepţie, c-aveţi disponibilitate pentru aşa ceva, şi iese frumos.

FECIOARĂ

O să scoateţi nişte bani de la rezerve ca să le faceţi o vizita unor rude care au un motiv de bucurie, sărbătoresc ceva şi vreţi să fiţi şi voi de faţă.

BALANŢA

O s-aveţi curaj să sunaţi sau să vă-ntâlniţi cu cineva de care depinde o decizie pe care urmează s-o luaţi şi ar fi bine să vă vedeţi față-n față.

SCORPION

O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea oamenilor care credeaţi că v-au uitat sau că nu le pasă de voi şi o să fie un reviriment emoţional.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 21 noiembrie 2018. Zodia care trebuie să meargă urgent la doctor
Horoscop 20 noiembrie 2018. Zodia care se trezeşte cu mulţi bani în cont
Horoscop 19 noiembrie 2018. Zodia care va lua azi bani în plus
Horoscop 18 noiembrie 2018. Zodia care avea parte de o răsturnare de situaţie
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii