Hitler planuia sa atace cu OZN-uri Londra si New York-ul! Vezi cum aratau

Ultima actualizare: 30-10-2012 17:56
Hitler si farfuria zburatoare secreta! Voia sa atace Londra si New York-ul

Fuhrer-ul se pregatea sa invadeze Stalingradul si Nordul Africii, cand, in incercarea disperata de a castiga razboiul, i-a presat pe oamenii de stiinta care lucrau pentru armata nazista sa creeze o super-arma care sa-i asigure victoria.

Unele dintre inovatii – ca rachetele V2 sau avioanele de lupta – au devenit realitate, insa au fost construite prea tarziu pentru a-i aduce victoria lui Hitler. Altele, revoltator de ambitioase, au ramas la stadiul de schite. Ideea de a construi farfurii zburatoare in vederea bombardarii Londrei si chiar a New York-ului ar fi putut fi una dintre ele.

Teoria, demna de filmele SF, este cat de poate de intemeiata, sustine un fost jurnalist si istoric polonez. Acesta sustine ca experimentul era intr-o faza atat de avansata, incat a fost construit chiar si un prototip.

Dezvaluirile au fost publicate in revista germana de stiinta PM. Experimentele s-ar fi facut sub comanda ofiterului SS Hans Kammler.

Articolul din PM citeaza martori care ar fi vazut o farfurie zburatoare inscriptionata cu simbolul armatei naziste zburand deasupra Tamisei, in 1944. Americanii ar fi tratat cu foarte mare seriozitate aparitia acestei arme.

In plus, ziarul New York Times a publicat, in aceeasi perioada, poze cu OZN-uri survoland metropola americana.

Nazistii ar fi distrus toate documentele referitoare la experimentul militar, dar, in 1960, expertii canadieni ar fi reusit sa reconstituie vehiculul zburator, care, spre surprinderea lor, chiar zbura. Proiectul a primit numele de Schema Schriever - Habermohl dupa Rudolf Schiever, inginer si pilot, si Otto Habermohl, inginer. Experimentele au avut loc la Praga, intre anii 1941 si 1943.

Inginerul Joseph Andreas Epp, care lucra in cadrul proiectului, sustine insa ca nazistii au construit nu mai putin de 15 OZN-uri.
Cu adevarat interesant este faptul ca, dupa ce al Doilea Razboi Mondial a luat sfarsit, mai multi dintre oamenii de stiinta germani au pus umarul la proiectul spatial american.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO