Reprezentantii McDonald's vorbesc pentru prima data despre mitul ca hamburgerul nu se strica
In urma unei intrebari adresate de un client din Canada, conducerea McDonald’s a decis sa ofere raspunsul la un mister care sta de mult timp pe buzele multor consumatori de fast-food: de ce nu se strica burgerii?
Dorind sa ofere un raspuns corect la intrebarea unui client, reprezentantii McDonald’s au vorbit cu medicul Keith Warriner, care lucreaza la Universitatea Guelph, Canada.
Doctorul a incercat sa ofere o explicatie la experimentele care aratau cum produsele McDonald’s, printre care burgerii si cartofii prajiti, nu se strica, desi stau multe zile la temperatura camerei.
Citeste si: Geniu sau nebun? Metoda incredibila de a prinde pesti intr-un lac. Asa ceva nu s-a mai vazut pana acum
El sustine ca nu este vorba de vreun adaos de chimicale, asa cum se credea initial. Burgerii sunt la fel ca toate produsele alimentare, adica putrezesc numai in anumite conditii.
Cea mai nesanatoasa hrana pentru copii. Ce NU trebuie sa manance niciodata micutul tau
“Un hamburger, dupa ce este gatit, devine mai uscat. Cand este lasat in camera, continua sa piarda apa si de aceea se usuca, nu putrezeste. Daca vreti sa vedeti cun se strica un burger, il puteti inveli intr-o folie, care sa impiedice uscarea lui, sau il lasati intr-o camera umeda, cum este baia. Veti obtine acelasi rezultat si cu un sandvis facut acasa”, declara medicul.
Citeste si: Atleta care face ravagii inainte de cursa. A innebunit un stadion intreg cu miscarile ei de incalzire