Educatie cu electrosocuri pentru 43 de copii din SUA!


Ultimul update: Marti 31 Iulie 2012 05:54
Data publicarii: Duminica 17 Mai 2009 00:00
Categorie: Stiri externe

Acestia au fost chemati in vizita in sistemul penitenciar. "Ca sa invete de mici ca trebuie sa respecte legea" - a sunat explicatia.

Mai rau este ca asa-zisa educatie s-a facut chiar cu acordul parintilor. Care trebuie sa raspunda acum, alaturi de gardienii "inventivi", pentru socul psihic si fizic produs copiilor.

Scandalul "lectiilor de buna purtare", cu socuri electrice incluse, este abia la inceput. Totul dupa ce, ajunsi acasa, unii dintre copiii maltratati le-au povestit parintilor ce au avut de indurat.

Intr-unul din cazuri, mai multi copii cu varste intre 5 si 17 ani au fost plasati in cerc, tinandu-se de mana, dupa care gardienii l-au electrocutat pe unul dintre ei si au urmarit cum socul se propaga in tot grupul. De parca nu era de ajuns, pentru unii dintre micuti, chiar parintii au solicitat o astfel de experienta.

Din fericire, dozele aplicate copiilor nu le-au provocat acestora traume fizice importante. Insa din punct de vedere psihic, experienta s-a dovedit socanta, iar acum autoritatile din Florida vor sa afle cine a avut aceasta idee, putin spus neconventionala.

Pana acum, trei gardieni au fost concediati, alti doi si-au dat demisia, iar angajatii din trei inchisori sunt sub supraveghere stricta, pentru conduita necorespunzatoare.

Tags: educatie,

Ce face copilul meu dupa scoala?
Ne crestem copiii exact ca acum 30 de ani!
VIDEO PROTVPLUS.RO