Ea este copila care a supravietuit accidentului aviatic din Insulele Comore


Ultimul update: Marti 26 Iunie 2012 21:31
Data publicarii: Miercuri 01 Iulie 2009 00:00
Categorie: Stiri externe
Fetita salvata

Aceasta este prima fotografie cu fata care a scapat ca prin minune prabusirii avionului Airbus A310 al companiei Yemenia. Alti aproximativ 150 de oameni si-au pierdut viata in teribilul accident.


Bahia Bakari, de 14 ani, s-a agatat cu disperare de resturile avionului, reusind sa supravietuiasca timp de 10 ore in apele involburate si pline de rechini ale Oceanului Indian. Nu stia sa inoate si nici nu purta vesta de salvare.

Fata a povestit, potrivit secretarului francez de stat pentru cooperare, Alain Joyandet, citat de AFP, ca, la un moment dat, pasagerilor li s-a spus sa isi lege centurile. Ea a spus ca ar fi simtit un fel de electricitate.

Si apoi, foarte repede, s-a trezit in apa, agatata de un fragment de avion cu ajutorul caruia s-a zbatut sa ramana in viata.

Bahia se imbarcase impreuna cu mama ei la Paris. Mergeau in Insulele Comore pentru a-si vizita familia. Tatal fetei nu si-a mai gasit cuvintele de bucurie la aflarea vestii ca aceasta a fost gasita in viata.

Acum, Bahia este constienta si se simte bine, cu toate ca se resimte dupa socul trait.

Avionul Airbus A310 al companiei Yemenia s-a scufundat in oceanul Indian, in apropierea Insulelor Comore. Avea la bord 153 de persoane, dintre care 11 erau membrii echipajului. Avionul prabusit avea interdictie sa zboare in spatiul european, din cauza numeroaselor defectiuni.

Foto: The Sun

Sursa: Pro TV

Catastrofa aviatica din insulele Comore naste o noua polemica!
Avionul prabusit in Insulele Comore a fost gasit! A scapat doar un copil!
Brazilienii au sistat cautarea pasagerilor avionului prabusit in Atlantic!
VIDEO PROTVPLUS.RO