Doi gemeni au lasat, prin testament, un cadou neobisnuit orasului in care au trait

Ultima actualizare: 28-11-2013 06:47
Kathleen Magowan

Gemenii Kathleen si Robert Mogowan, au murit la un an distanta, dupa o viata modesta, traita in casa parintilor din Simsbury, statul Connecticut, Statele Unite. Spre uimirea cunoscutilor, cei doi au lasat in urma o avere impresionanta.

 Dupa mortile celor doi, in 2010 si 2011, averea de peste 10 milioane de dolari a familiei a iesit la iveala. Bani au fost lasati de Kathleen unei scoli locale, unei facultati si unui azil de batrani.

Kathleen si Robert au murit dupa o viata traita simplu, in casa modesta mostenita de la parintii lor. Vecinii lor nu au avut niciun indiciu despre averea celor doi, pe care au acumulat-o prin investitii foarte inspirate.

BLACK FRIDAY 2013: Reducere de 1450 RON la un televizor Full HD, diagonala 127 cm

Robert Magowan
Kathleen a dus o viata linistita si nu a iest niciodata in cei 87 de ani de viata. A fost invatatoare la scoala primara din Simsbury, vreme de 35 de ani. S-a pensionat in 1984 dar nu s-a casatorit niciodata si nu a avut copii.

Fratele ei geaman, Robert, s-a mutat in casa parintilor in ultimii ani ai vietii. Fost agent de asigurari, nu a fost nici el niciodata casatorit. Robert a fost principalul responsabil pentru averea surorii sale, prin intermediul actiunilor si instrumentelor financiare pe care le gestiona pentru ea.

Ce doi au locuit intr-o casa simpla, dar comfortabila, care s-a vandut ulterior pentru doar 250.000 de dolari, deoarece nu mai fusese renovata de zeci de ani.

Casa lui KathleenMagowan

Valoarea actiunilor controlate de ce idoi a explodat in anii '60-'70, dar gemenii Mogowan au continuat sa duca o viata simpla.

Louis George, avocatul care s-a ocupat de gestonarea averii lui Kathleen, a declarat ca aceasta nu s-a interesat niciodata de evolutia portofoliului de actiuni, deoarece nu a avut niciodata nevoie de acesti bani.

De abia acum, la 2 ani de la moartea ei, avocatii au reusit da descopere intreaga avere, de 6 milioane de dolari, deoarece foarte multe active si acte au fost ascunse.
In testament, Kathleen a lasat 5 milioane de dolari pentru 15 organizatii, printre care si scoala in care a predat pentru 35 de ani si azilul in care a murit.

Kathleen Magowan a absolvit liceul in 1947, cu specializare de asistenta medicala. In 1953, a absolvit un master in educatie si si-a inceput cariera in sistemul public de invatamant.
A dus o viata simpla, nu a avut copii sau nepoti iar casa nu a fost niciodata ipotecata.

In acest timp, averea sa crestea in mod constant. Cel mai bun plasament a fost in actiunile unei companii din domeniul componentelor auto, Ametek Inc., la recomandarea fratelui sau.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO