Din dependent de heroina si om al strazii a devenit milionar. Imperiul pe care l-a creat in 5 ani. FOTO

Ultima actualizare: 06-11-2016 07:30
khalil rafati

Povestea lui Khalil Rafati face inconjurul lumii, pentru ca a ajuns de la dependent de heroina la milionar in doar cativa ani.
 

In urma cu 13 ani, Khalil Rafati, 47 de ani, traia pe strazile din Los Angeles, avea ulcer si ajunsese la 48 de kilograme. El a povestit in cartea sa, "Am uitat sa mor", cum si-a schimbat viata si din vagabond a ajuns proprietarul unui popular lant de sucuri naturale, relataza CBS News. Cartea lui s-a bucurat de un mare succes in Statele Unite, iar televiziunile i-au prezentat povestea demna de un film.

 

Happy Saturday Kids!

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on

Rafati detine SunLife Organics, un lant de magazine care comercializeaza sucuri naturale si care s-a extins din Malibu in alte 6 locatii din Los Angeles. Vedele de la Hollywood ii cumpara bauturile care au nume precum "Elixirul vietii" sau "Fericirea".

 

So excited!!! Finally open!

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on

Rafati a crescut in Ohio, intr-o familie in care a fost abuzat psihic si sexual, si s-a mutat in Los Angeles. A inceput sa consume si sa vanda droguri, insa a ajuns in inchisoare, iar apoi dependent de heroina si om al strazii. A luptat insa sa renunte la droguri si sa aiba grija de sanantatea sa. El a inceput sa creeze diferite combinatii de sucuri, printre care si "Wolverine" - o bautura cu gust de banane - care a devenit practic semnatura SunLife Organics.

 

13 Years sober today! Thank you God for my beautiful life❤️????????!!!

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on

Primii care au benficiat de sucurile sale au fost pacientii si personalul centrului de dezintoxicare pe care l-a deschis in Malibu, in 2007. Toata lumea le iubea, asa ca vestile s-au raspandit rapid si in scurt timp numeroase persoane veneau la centru pentru a le consuma. Atunci a decis sa porneasca o afacere si a reusit cu 50.000 de dolari si cu ajutorul unui prieten. In 5 ani a ajuns sa aiba 200 de angajati si 6 magazine, precum si clienti devotati.

 

 

100 Certified Organic Kale, and yes that's 100 Certified Sean Kale @seankales @sunlifeorganics !!! Happy Saturday Kids!!!

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on

 

Here we go!!!

A photo posted by khalilrafati (@khalilrafati) on

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO