Decizie in premiera pentru Pizza Hut. Lantul de restaurante va vinde pizza la felie


Ultimul update: Vineri 17 Ianuarie 2014 07:06
Data publicarii: Marti 14 Ianuarie 2014 08:34
Categorie: Stiri externe
pizza hut

Pizza Hut incepe sa vanda in Statele Unite pizza la bucata.

Celebrul lant de restaurante, Pizza Hut, va incepe sa vanda pizza la bucata pentru a tine pasul cu competitorii, dar si cu preferintele consumatorilor.

Astfel, in doua locatii din York si Pawtucket, directorii lantului au decis ca, din aceasta saptamana, sa vanda pizza la felie, o premiera pentru cea mai mare franciza de restaurante care vand pizza, relateaza Huffington Post.

Lantul detinut de catre Yum! Brands, Inc. va vinde o felie de pizza cu 2-3 dolari. Clientii vor astepta intre 3-4 minute ca aceasta sa fie incalzita, iar feliile de pizza vor fi facute dupa o reteta noua.

Pizza Hut incearca, prin aceasta decizie, sa se reinventeze pentru a tine pasul cu schimbarile vertiginoase ale industriei si ale consumului in Statele Unite.

Din ce in ce mai multi americani prefera lanturi ca Chipotle unde primesc mancare in stil de restaurant la preturi aproximativ egale cu cele din fast-fooduri.

In plus, numeroase alte lanturi de pizzerii din SUA experimenteaza de mult acest nou tip de oferta care mizeaza pe gatit rapid si pe un concept "la cererea consumatorului", adica fiecare client decide ce vrea pe bucata de pizza.

Si rivalii de la Domino vand pizza la bucata in unele locatii, din Statele Unite.

Sursa: Huffington Post

O moldoveanca
Noul primar al New York-ului, criticat dupa ce a luat masa intr-o pizzerie
Femeia care n-a mancat niciodata fructe sau legume si traieste doar cu junk food. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO