Criza financiara incepe sa faca victime printre bogatasii planetei!


Ultimul update: Luni 12 Martie 2012 03:54
Data publicarii: Miercuri 07 Ianuarie 2009 00:00
Categorie: Stiri externe

Un miliardar german cu afaceri si in Romania s-a sinucis de teama ca va ramane fara avere. Barbatul de 74 de ani n-a mai rezistat presiunii si s-a aruncat in fata trenului.


La aflarea vestii, actiuniile companiilor sale au scazut si mai mult la bursa, asa ca miliardarul le lasa o grea mostenire celor patru copii.

Adolf Merckle a pierdut anul trecut la bursa sute de milioane de euro. Banii irositi i-au zdruncinat serios afacerile chiar in prag de criza. N-a mai rezistat sa vada cum pierde totul si s-a aruncat in fata trenului.

Anchetatorii n-au niciun dubiu. Miliardarul de 74 de ani si-a pus capat zilelor. Adolf Merckle conducea un adevarat imperiu. Era in primii 100 de miliardari din lume in topul Forbes. Cu peste 100.000 de angajati, controla una dintre cele mai mari companii farmaceutice din Germania, si mai castiga anual zeci de miliarde de euro din afaceri cu ciment si echipamente sportive.

La vestea sinuciderii, compania de ciment detinuta de antreprenorul german cu fabrici si in Romania a pierdut peste 12% la bursa.

Si nu este singura sinucidere provocata de criza. Luna trecuta, un om de afaceri francez s-a sinucis in biroul sau din Manhattan.

Co-fondator si gestionar al unui fond de investitii, pierduse doua miliarde de dolari din banii clientilor sai in escrocheria pusa la cale de Bernard Madoff.

Escrocheria lui Bernard Madoff face prima victima: un barbat s-a sinucis
Caz sinistru in judetul Brasov: o femeie s-a aruncat in fata trenului
Acuzat ca a violat o fetita, s-a spanzurat in spitalul de psihiatrie!
VIDEO PROTVPLUS.RO