Crima care a ingrozit America. O mama si-a ucis fiica de 2 ani pentru ca nu se mai putea distra

Dată publicare: 05-07-2011 10:11
Dată actualizare: 15-09-2012 08:30
Sursa: Boston.com


Casey Anthony

Juratii americani se vor intalni astazi, din nou, pentru a decide soarta lui Casey Anthony, femeia care a ingrozit America. Ea si-a ucis fiica in varsta de doar 2 ani, pentru ca nu mai avea timp de distractie si nici viata amoroasa.

Cle sapte femei si cinci barbati care fac parte din juriu au fost alesi din Tampa Bay, din cauza mediatizarii foarte intense a acestui caz. Ei au ascultat marturiilor celor implicati in acest proces timp de 33 de zile. Ieri, juriul a deliberat timp de sase ore, fara sa ajunga la niciun verdict, potrivit Boston.com

Anthony Casey este acuzata de crima de gradul unu, plus alte sase infractiuni. Daca va fi gasita vinovata de crima, ea risca pedeapsa cu moartea sau condamnarea pe viata la inchisoare.

Procuorii au aratat iei ca argumentele aduse de aparerea lui Casey, potrivit careia moartea copilului a fost un accident, sunt absurde.

Avocatii lui Anthony au afirmat ca fetita s-ar fi inecat in piscina. Dupa acest incident, Anthony ar fi intrat in panica, iar tatal ei, un fost polistit, ar fi decis sa musamalizeze intamplarea si sa faca totul sa para o crima. Ei au lipit gura victimei cu banda adeziva si i-au aruncat corpul intr-o padure din apropiere. In schimb, George Anthony a negat aceste informatii.

Procurorul Jeff Ashton a spus juratilor ca niciun om din lume nu ar face ca un accident nevinovat sa para o crima.

Sursa: Boston.com


VIDEO PROTVPLUS.RO