Crima care a ingrozit America. O mama si-a ucis fiica de 2 ani pentru ca nu se mai putea distra

Casey Anthony

Juratii americani se vor intalni astazi, din nou, pentru a decide soarta lui Casey Anthony, femeia care a ingrozit America. Ea si-a ucis fiica in varsta de doar 2 ani, pentru ca nu mai avea timp de distractie si nici viata amoroasa.

Cle sapte femei si cinci barbati care fac parte din juriu au fost alesi din Tampa Bay, din cauza mediatizarii foarte intense a acestui caz. Ei au ascultat marturiilor celor implicati in acest proces timp de 33 de zile. Ieri, juriul a deliberat timp de sase ore, fara sa ajunga la niciun verdict, potrivit Boston.com

Anthony Casey este acuzata de crima de gradul unu, plus alte sase infractiuni. Daca va fi gasita vinovata de crima, ea risca pedeapsa cu moartea sau condamnarea pe viata la inchisoare.

Procuorii au aratat iei ca argumentele aduse de aparerea lui Casey, potrivit careia moartea copilului a fost un accident, sunt absurde.

Avocatii lui Anthony au afirmat ca fetita s-ar fi inecat in piscina. Dupa acest incident, Anthony ar fi intrat in panica, iar tatal ei, un fost polistit, ar fi decis sa musamalizeze intamplarea si sa faca totul sa para o crima. Ei au lipit gura victimei cu banda adeziva si i-au aruncat corpul intr-o padure din apropiere. In schimb, George Anthony a negat aceste informatii.

Citește și
Crima, morti
"Am scapat de diavol". Si-a decapitat sotia de fata cu fetita sa
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Procurorul Jeff Ashton a spus juratilor ca niciun om din lume nu ar face ca un accident nevinovat sa para o crima.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Criminal la 11 ani. Si-a ucis cu sange rece fratele de 6 ani, impuscandu-l in cap
Criminal la 11 ani. Si-a ucis cu sange rece fratele de 6 ani, impuscandu-l in cap

Un copil de 11 ani a fost acuzat de crima, dupa ce fratele sau in varsta de 6 ani a fost gasit impuscat in cap. Politistii au fost socati cand au fost chemati la fata locului.

"Am scapat de diavol". Si-a decapitat sotia de fata cu fetita sa

UPDATE: Gelozia l-a transformat in criminal pe un barbat din judetul Buzau. El si-a ucis nevasta cu o salbaticie care i-a socat si pe criminalistii obisnuiti cu nenorocirile.Totul sub privirile unuia dintre cei 5 copii ai cuplului, o fata de 15 ani.

S-a sinucis dupa ce a crezut ca si-a impuscat mortal iubita
S-a sinucis dupa ce a crezut ca si-a impuscat mortal iubita

Cadavrul unui tanar politist si trupul iubitei, ranite, zacand langa el in apartament, au declansat o ancheta bulversanta in Capitala. Primul gand al anchetatorilor a mers spre o crima urmata de sinucidere, insa lucrurile au stat mult mai dramatic.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.