China: O fata rapita la 6 ani si-a revazut tatal dupa ce l-a gasit pe internet

Ultima actualizare: 01-02-2015 02:29
china

O fata din China care a fost rapita cand avea 6 ani si vanduta unor traficanti de copii si-a revazut familia dupa 9 ani, pe care a gasit-o cu ajutorul internetului.

Micuta a fost rapita din fata scolii de catre doi soti traficanti, care au dus-o la sute de kilometri departare de casa, unde au vandut-o unui cuplu care nu avea copii, mintind ca parintii ei au abandonat-o, relateaza The Mirror.

Fata, care acum are varsta de 15 ani, a fost inspirata de povestea indianului Saroo Brierley, care si-a revazut mama dupa 25 de ani, dupa ce si-a recunoscut casa pe Google Earth. Asa ca a intrat pe internet si a inceput sa caute informatii despre satul ei natal. Singurele lucruri pe care si le mai amintea erau prenumele ei si localitatea din care provine.

Intre timp ea a incercat sa le spuna parintilor adoptivi ca a fost rapita si ca vrea sa mearga acasa, insa acestia nu au crezut-o.

Cercetand pe Google Earth, fata a aflat cateva informatii despre zona din care provine si a decis sa intrebe pe internet daca cineva a auzit de satul ei. A fost imediat contactata de o femeie care i-a spus ca stie satul si i-a transmis ca a vazut afise puse de tatal ei prin zona pentru a o gasi. Aceasta l-a contactat pe tatal fetei, care a recunoscut-o din fotografii.

Barbatul a anuntat politia, iar un test ADN a fost realizat. Imediat dupa confirmarea paternitatii, cei doi s-au intalnit.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO