Cersetor cu vila de 3 MILIOANE de dolari. Ce face cu banii

14-10-2011 16:18

batran cersetor

Un batranel simpatic se plimba zilnic pe strazile din Manhattan, cerand bani si oferind in schimb ziare gratuite. Face asta zi de zi, de 17 ani. Nimeni nu s-ar gandi ca acest barbat care inspira mila nu este ceea ce pare.

Cine este batranul si de ce iese la cersit? Numele lui este Irwin Corey, este actor, comic si activist politic de stanga. Acum are 97 de ani si in tineretea lui a fost un actor celebru pe Broadway.

Locuinta lui din New York valoreaza peste 3,5 milioane de dolari.

Intrebat de ce a decis sa cerceasca, Irwin spune ca aceasta activitate zilnica ii ocupa timpul, el simtindu-se foarte singur si deprimat dupa moartea sotiei sle, in urma cu 17 ani.

Banii pe care ii castiga prin "sacairea" soferilor ii doneaza unei fundatii care cumpara medicamente pentru copiii din Cuba. Uneori reuseste sa adune zilnic pana la 250 de dolari.

Irwin spune ca mai joaca si acum in piese de teatru, de obicei la solicitarea unor cluburi care ofera clientilor asemenea spectacole.

Ziua iese insa la cersit. Si-a creat o imagine inedita si pe strada isi spune Profesorul.

Este intotdeauna amabil cu soferii care ii dau bani, le multumeste si ii saluta cu formula binecunoscuta: “See you later, alligator!”

Putini dintre cei care ii dau bani il si recunosc. Irwin spune ca nu cerseste pentru a se distra sau pentru a-si exersa talentul de actor, ci pentru a strange bani ca sa ajute oamenii sarmani.
 

 

Sursa: Daily Mail

Tags: cersetor, actor,


VIDEO PROTVPLUS.RO