Celebrul actor Robert Pattison, prezent în cea de-a doua zi a festivalului de film de la Berlin

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

A doua zi a festivalului de film de la Berlin a adus în competiție o comedie western, cu Robert Pattison și Mia Wasikovska în rolurile principale.

Actorul, care a furat inimile adolescentelor în seria Amurg, a ocupat, din nou, primele pagini ale site-urilor de mondenităţi, după ce zilele trecute a fost văzut la o întâlnire cu fosta lui partenera de film şi din viaţă, Kristen Stewart.

Mia Wasi-kowska, 28 de ani, a devenit o favorită a Hollywood-ului după ce a interpretat-o pe Alice în țara minunilor, în filmul din 2010. Vineri seară, frumusețea ei naturală a fost pusă în evidență de o rochie neagră, elegantă.

Robert Pattison este un veteran al festivalului de la Berlin, unde a participat în 2015 cu 'Life' , și în 2016 cu 'Lost City of Z'. Acum se află în competiția pentru Ursul de aur cu comedia western Damsel, în regia lui Nathan și David Zellner.

Samuel, personajul lui Pattison, pornește într-o aventură dincolo de frontiera americană, cu iubirea vieții sale Penelope, interpretată de Wasi-kowska.

Pattison și Wasikowska joacă pentru a doua oară într-un film, după 'Maps to the Stars', în 2014.

Tot vineri seară, la Berlin a avut proiecţia şi filmul The Bookshop, marele câştigător al premiilor Goya, cele mai prestigioase trofee cinematografice decernate în Spania.

Filmul, o adaptare a romanului lui Penelope Fitzgerald, are în prim-plan o femeie care, după moartea soţului, îşi împlineşte visul de a deschide o librărie în micul oraş în care locuieşte. Din distribuţie fac parte Emily Mortimer, Bill Nighy şi Patricia Clarkson.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO