Ce au discutat prinții William și Harry după înmormântarea bunicului lor. VIDEO

Dată publicare: 19-04-2021 09:16
Dată actualizare: 19-04-2021 09:43


Prinţii William şi Harry au plecat împreună din capela St.George şi au fost văzuţi discutând la încheierea funeraliilor bunicului lor Philip, care au avut loc sâmbătă după-amiază la Windsor.

Cei doi ar fi discutat despre funeraliile bunicului lor și au căzut de acord că ceremonia a fost exact așa cum și-ar fi dorit Prințul Philip, scriu jurnaliștii de la Daily Express, care au consultat specialiști în tehnica citirii pe buze.

„Da, a fost grozav, nu-i așa?”, a spus Prințul William, după ce și-a dat jos masca.

„A fost exact așa cum și-ar fi dori”, a replicat Prințul Harry.

Prinţul Harry, care poartă şi titlul de duce de Sussex, a fost de asemenea văzut în timp ce îi mulţumea arhiepiscopului de Canterbury care a oficiat slujba religioasă, înainte de a o saluta pe ducesa de Cambridge, Kate, soţia prinţului William.

În acel moment, s-au apropiat de ei prinţul William, iar cei doi fraţi au parcurs discutând împreună o bucată de drum.

„A fost o slujbă foarte frumoasă și muzica...”, i-a mai spus ulterior William fratelui său.

Conversaţia dintre prinţul William, care nu purta mască, şi fratele său Harry, care în schimb şi-a păstrat masca sanitară, a părut relaxată.

Deşi relaţiile dintre ei au fost tensionate în ultimele două luni, discuţia dintre cei doi fraţi a părut să fie amicală.

Regina Elisabeta a II-a a condus alaiul familiei la întoarcerea de la capelă, însoţită de Prinţul Charles şi de soţia sa Camilla, ducesa de Cornwall.

Sursa: Daily Express

Tags: william, harry,