Berlusconi: "Am fost cel mai persecutat om de justitie din istoria lumii!"


Ultimul update: Duminica 06 Mai 2012 04:03
Data publicarii: Sambata 10 Octombrie 2009 00:00
Categorie: Stiri externe

Asa se vede Berlusconi, care s-a plans jurnalistilor adunati la o conferinta de presa ca a cheltuit o avere pe amenzi, consultanti legali si avocati. Premierul Italiei a primit o lovitura saptamana aceasta, cand si-a pierdut imunitatea judiciara.

Eu am fost cea mai persecutata persoana de magistratura din istoria intregii lumi, pentru ca am fost implicat in peste 2.500 de audieri. Sunt norocos, pentru ca am muncit mult si am pus deoparte castiguri importante, care mi-au permis sa pot plati peste 200 de milioane de euro pe amenzi, consultantii legale si judecatorii mei... Vreau sa spun avocati! Evident, persecutiile continua!
Silvio Berlusconi, prim-ministrul Italiei
In plus, grupul sau mediatic, Fininvest, va trebui sa plateasca o amenda record de 750 de milioane de euro, fiind acuzat ca a cumparat o decizie judiciara in defavoarea competitorilor.

Declaratia surprinzatoare a starnit hohote de ras printre jurnalistii prezenti la conferinta de la Roma. In urma cu trei zile, Curtea Constitutionala a invalidat legea Alfano. Silvio Berlusconi si-a pierdut imunitatea si poate fi adus in boxa acuzatilor, in procese de coruptie. Pe langa acestea, italienii nu au uitat nici de scandalul sexual care a tinut prima pagina a ziarelor in ultimele luni. De altfel, femeile au fost intotdeauna un subiect "delicat" pentru premier.

In ultimii zece ani, show-urile de televiziune italiene au exploatat imaginea femeii sexy, care se misca senzual si nu scoate o vorba. Mara Carfagna, cunoscuta initial pentru rolul de animatoare intr-o emisiune de succes a Canale 5, a devenit in 2008 ministru in cabinetul Berlusconi.

Alte colege de-ale ei au candidat pentru Parlamentul local sau European, starnind indignarea multor italieni. Insa poate cea mai de succes este Elisabetta Canalis, care a ales o cariera in actoria si vara aceasta a fost invidiata de o multime de femei cand a aparut la bratul lui George Clooney la festivalul de film de la Venetia.

Silvio Berlusconi a pierdut imunitatea! Poate sa fie judecat pentru frauda
Berlusconi: Va aduc salutari de la Barack Obama,
O romanca a primit 1.000 de euro pentru a se culca cu
VIDEO PROTVPLUS.RO