Barca-insula: isi schimba configuratia dupa pofta stapanului. Video

Ultima actualizare: 03-07-2012 17:23

Daca revenirea apetitului pentru consum este de bun augur, atunci din Germania vin vesti incurajatoare. Cea de-a 42-a editie a Targului de Ambarcatiuni de la Dusseldorf e asaltata de vizitatori. Care nu doar privesc exponatele ci si comanda.

Asa ca majoritatea firmelor se lauda ca si-au cam epuizat stocurile. S-ar zice ca sunt semne bune pentru inceputul de an. Producatorii care expun ambarcatiuni la Dusseldorf abia fac fata fluxului de clienti, iar insanatosirea afacerilor primeste un ajutor pretios de peste mari si tari.

Furori face  barca-insula, care isi poate schimba configuratia dupa pofta stapanului. Daca varsta medie a proprietarilor de yahturi este de 56 de ani, generatia mai tanara opteaza pentru ambarcatiuni mai mici, mai rapide si care asigura posibilitati pentru sporturi de apa. Foarte in voga este skimboardingul, un soi de surf pe o placa mai mica.

La mare cautare printre chinezii amatori de lux este si un iaht de cinci milioane de euro, pe care incap si multi oaspeti buni de impresionat, pentru ca are patru dormitoare si sase bai.

Cine are gusturi mai putin clasice se poate orienta catre o caravana: o combiantie de barca motorizata si mini-rulota.

Pana la urma, ai nevoie doar de ceva solid sub picioare si de un pic de curaj ca sa te lansezi. La o adica, antrenamentele se pot face pe uscat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO