Atac sangeros la New York! 13 persoane au fost ucise! VEZI VIDEO

Ultima actualizare: 05-07-2012 03:47

Masacru intr-un orasel din statul New York. Un barbat inarmat cu o mitraliera a patruns int-un centru de ajutor pentru imigranti si a omorat 13 oameni fara sa clipeasca.


Asediat timp de 5 ore de politie, asasinul a preferat sa-si puna capat zilelor, decat sa ajunga pe mana oamenilor legii. Acesta a fost identificat drept Jiverly Voong, in varsta de 42 de ani.

Un congresmen de New York a afirmat ca atacatorul ar fi fost disponibilizat recent de la IBM, informatie dezmintita de companie, potrivit CBS.

Politia din orasul Binghamton a precizat ca Jiverly Voong folosea si numele Lin Voong si era originar din Vietnam.

Ucigasul si-a ales cu grija momentul atacului. A asteptat ca in cladire sa fie cat mai multi oameni, apoi a blocat iesirea din spate cu propria masina. Dupa care a intrat pe usa din fata si a inceput sa-i impuste pe cei aflati inauntru. Au urmat cinci ore de cosmar pentru ostaticii blocati in imobil.

Cand a devenit clar ca nu exista nicio sansa de intelegere cu atacatorul, fortele de ordine au patruns in forta. Inauntru au gasit 14 cadavre si zeci de oameni innebuniti de spaima. Printre morti se numara si atacatorul, care potrivit politiei, s-a impuscat in cap, inainte de a fi capturat.

Localnicii sunt in stare de soc.

Deocamdata, nu se cunosc motivele atacului. Se stie doar ca asasinul fusese concediat recent, iar victimele sale erau imigranti care tocmai sustineau primele teste pentru obtinerea cetateniei americane.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO