Fiica lui R. Kelly: ”Este un monstru. Sunt conștientă de cine este și ce face”

Ultima actualizare: 11-01-2019 15:15
R. Kelly
Getty

Fiica lui R. Kelly a reacționat la acuzațiile de abuz sexual aduse tatălui ei. Într-un mesaj pe Instagram, tânăra de 20 de ani l-a numit un monstru, relatează BBC.

Joann Kelly spune că tatăl ei este un monstru și că se roagă pentru toate femeile care au avut de suferit din cauza lui.

"Monstrul cu care v-ați confruntat cu toții este tatăl meu. Sunt foarte conștientă de cine este și ce face", a scris tânăra.

Tânăra nu are o relație bună cu tatăl său, cu care nu a mai vorbit de câțiva ani.

"Am ales să nu vorbesc despre el pentru a avea o stare emoțională bună".

Joann a mai spus că este recunoscătoare tuturor pentru sprijinul acordat.

"Anul trecut a fost foarte dificil pentru familia mea, dar toată dragostea și sprijinul vostru ne-au ajutat să mergem mai departe", a încheiat fiica artistului.

Postarea fiicei sale vine după ce R. Kelly a fost acuzat de mai multe femei că le-ar fi abuzat fizic și sexual. Totul într-un documentar exploziv.

De asemenea, și Lady Gaga a condamnat comportamentul artistului și a declarat că este alături de femeile care au avut de suferit din cauza lui R. Kelly. 

În documentarul "Surviving R. Kelly", femeile detaliază abuzurile fizice şi psihice la care le-ar fi supus cântăreţul, acum în vârstă de 52 de ani.

Mai mult de 50 de alte persoane au fost intervievate, inclusiv fosta soție a lui Kelly, care l-a acuzat de numeroase episoade de violență, fosta iubită Kitti Jones, care l-a acuzat pe R. Kelly de abuz fizic și psihic, și fondatorul Time’s Up, Tarana Burke.

Procurorii din comitatul Fulton, din statul Georgia, au dechis o anchetă penala împotriva lui.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO