Arnold Schwarzenegger, noi detalii despre momentul în care a fost atacat. VIDEO


Ultimul update: Duminica 19 Mai 2019 15:25
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2019 15:11
Categorie: Stiri externe
Arnold Schwarzenegger

După momentul șocant în care Arnold Schwarzenegger este lovit în spate, fostul actor a postat noi imagini filmate dintr-un unghi diferit.

În noile imagini, Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 71 de ani, pare mai degrabă uimit de ceea ce s-a întâmplat. Fostul actor a început să ironizeze momentul.

„Mă bucur că nu mi-a întrerupt Snapchat-ul”, a scris Schwarzenegger, pe Twitter.

În primul video postat se vede cum fostul guvernator al statului american California a căzut la podea cu o expresie surprinsă, în timp bărbatul care l-a lovit este imobilizat de agenții de securitate care-o însoțeau pe vedetă.

Însă cel de-al doilea video, filmat dintr-un unghi diferit, se vede cum actorul este doar puțin împins.

„Credeam că am fost împins de mulțime”, a mai scris fostul actor. Acesta spune că nu vrea ca atacatorul să devină acum „faimos”.

Și actorul Mario Lopez a reacționat la imaginile postate de Schwarzenegger și a comparat gestul atacatorului cu momentul în care „o muscă ar lovi un rinocer”.

Actorul din franciza Terminator se afla în Africa de Sud pentru a participa la evenimentul sportiv care-i poartă și numele: Arnold Clasic Africa.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Fox News

VIDEO PROTVPLUS.RO