Momentul în care Arnold Schwarzenegger este atacat de un bărbat. VIDEO


Ultimul update: Sambata 18 Mai 2019 21:38
Data publicarii: Sambata 18 Mai 2019 21:35
Categorie: Stiri Mondene
Arnold Schwarzenegger

Fostul actor Arnold Schwarzenegger a trecut prin momente mai puțin plăcute în timp ce se afla în mijlocul unui grup de fani, în Africa de Sud.

Politicianul republican în vârstă de 71 de ani își făcea fotografii alături de fanii săi din orașul Johannesburg, când, un bărbat îl lovește în spate.

Fostul guvernator al statului american California a căzut la podea cu o expresie surprinsă, în timp bărbatul care l-a lovit este imobilizat de agenții de securitate care-o însoțeau pe vedetă.

Fostul culturist a declarat presei că nu și-a dat seama că a fost vorba de un atac, ci a crezut că a fost împins de fanii foarte entuziasmați să-l vadă.

“Vă mulțumesc pentru grijă, însă totul este în regulă. Am crezut că sunt îngrămădit de mulțimea de fani, ceea ce mis e întâmplă foarte des. Mi-am dat seama ce s-a întâmplat, de fapt, doar după ce am văzut înregistrarea video, ca și voi. Sunt doar fericit că idiotul nu mi-a întrerupt transmisia de pe Snapchat”, a scris Arnold Schwarzenegger, pe Twitter.

Actorul din franciza Terminator se afla în Africa de Sud pentru a participa la evenimentul sportiv care-i poartă și numele: Arnold Clasic Africa.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Independent.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO