Arestat dupa ce a postat pe Twitter ca va arunca un aeroport in aer!


Ultimul update: Duminica 06 Mai 2012 23:18
Data publicarii: Luni 18 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri externe
aeroport

Un britanic de 26 de ani a fost arestat dupa ce a amenintat, pe site-ul de socializare, ca va arunca in aer aeroportul Robin Hood, din Doncaster.  

In urma cu o saptamana, Paul Chambers, suparat ca traficul aerian este ingreunat din cauza zapezii, a postat pe Twitter mesajul.

Autoritatile au anuntat acum ca tanarul din Doncaster a fost arestat la 13 ianuarie, dar a fost eliberat conditionat, iar investigatiile in acest caz continua.

Politia din South Yorkeshire ii sfatuieste pe utilizatorii unor astfel de site-uri sa le foloseasca in mod adecvat, pentru ca sunt usor accesibile publicului larg. Astfel, orice mesaj de acest gen duce la panica si implicit la comentarii pe seama lui. Pe baza aceastor comentarii, politia poate oricand da de urma celui care a postat mesajul respectiv.

Si directorul aeroportului Robin Hood, Mike Morton, a declarat ca un asemenea gest nu poate fi trecut cu vederea, securitatea pasagerilor si a angajatilor aeroportului fiind de importanta maxima. El a mai adaugat ca se intampla destul de rar situatii similare.


 

Sursa: BBC NEWS

A confundat portile de la aeroport si a dat peste cap toata circulatia
O bomba a explodat chiar in fata cladirii Parlamentului din Atena
Alerta antiterorista la Londra! Amenintare cu bomba la bordul unui avion!
VIDEO PROTVPLUS.RO