Afla ce mesaje isi transmit pe Twitter Demi Moore si Ashton Kutcher

Dată publicare: 03-10-2011 07:19
Dată actualizare: 27-10-2012 14:28


In urma cu cateva zile aflam cu surprindere zvonuri despre destramarea inca unui cuplu de vedete hollywoodiene, Ashton Kutcher si Demi Moore.

Intre timp, situatia nu s-a limpezit deloc. Cei doi au dezmintit zvonurile, dar n-au fost foarte convingatori.

Acum, jurnalistii au luat la puricat postarile lor de pe Twitter, in cautare de indicii.

De cateva zile, tabloidele de peste Ocean vuiesc despre infidelitatea lui Ashton si fac speculatii despre cum se va imparti averea de 9 cifre a cuplului.

In lipsa unei reactii cat de cat oficiale, jurnalistii s-au intors spre Twitter.

"Ashton si Demi au obiceiul sa-si transmita mesaje dragastoase pe Twitter sau sa scrie unul despre celalalt. Iar in ultima vreme n-au mai facut-o si asta a ridicat semne de intrebare", declara Joey Bartolomeo, jurnalist la revista People.

Imediat dupa aparitia zvonurilor, Ashton a parut sa le dezminta. El a publicat pe platforma de microblogging un link catre o melodie a lui Public Enemy intitulata "Don't believe the hype", adica "nu crede zvonurile".

A doua zi, alt mesaj, ce pare sa se adreseze tot presei de scandal. "Cand pretindeti ca stiti un lucru despre care nu stiti nimic, ma faceti de ras si pe mine si pe voi".

Insa daca Ashton pare sa nege, activitatea recenta pe Twitter a lui Demi Moore sugereaza altceva.

"Tine minte ca trebuie sa-ti aperi singur spatele", a scris ea in urma cu o saptamana. Dupa cateva zile a revenit cu un citat din stoicii greci: ''Cand esti jignit de lipsurile cuiva, intoarce-te spre tine insuti si analizeaza-ti propriile greseli. Asa iti vei uita supararea".

Toata lumea e de acord ca in casnicia de sapte ani a celor doi a aparut un hop, dar un lucru e la fel de clar: din moment ce anuntul oficial al despartirii intarzie, Demi si Ashton nu sunt pregatiti, deocamdata, sa-si spuna adio.


VIDEO PROTVPLUS.RO