A intrat cu avionul in cladirea Fiscului din disperare!

Ultima actualizare: 16-07-2012 02:08

Disperarea ca va ramane fara un ban la batranete s-a aflat in spatele gestului socant al americanului care a intrat cu avionul intr-o cladire a Fiscului.

Barbatul de 53 de ani, de profesie programator, era somer si plin de datorii. Avea un conflict mai vechi cu Fiscul, pe care il acuza ca i-a falimentat o afacere si ca e pe cale sa il ruineze din nou. A explicat toate acestea intr-un mesaj lasat pe internet, inainte de a-si pune in aplicare planul nebunesc.

Pilotul si inca o persoana sunt dati disparuti, iar 14 oameni care se aflau in cladire au ajuns la spital.

Austin, Texas, ora locala 10. Un avion de mici dimensiuni loveste in plin o cladire de sapte etaje in care se aflau birouri ale Fiscului. Impactul se produce la etajul al doilea. O puternica explozie seamana teroare printre cei aflati in interior. Apoi, izbucneste un puternic incendiu.

Cam 100 de oameni se aflau in cladire. Potrivit martorilor, unii erau atat de inspaimantati, incat au incercat sa se salveze sarind de la ferestre.

Imediat dupa tragedie, doua avioane militare au decolat. Ulterior, autoritatile au dat asigurari ca nu este vorba despre un act terorist, ci despre un gest extrem.

Presa americana spune ca pilotul lasase un mesaj de adio pe internet, in care se plangea ca a ajuns somer si plin de datorii, si ca, de cativa ani, era hartuit de Fisc.

Potrivit politistilor, inainte de a-si pune in aplicare planul sinucigas, barbatul se certase cu sotia si isi daduse foc la casa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO