4 milioane de exemplare vandute la ultima editie. NOTW a invadat si intimitatea victimelor de la WTC

Dată publicare: 11-07-2011 07:53
Dată actualizare: 06-05-2012 10:13


11 septembrie

Reporterii de la News of the World au incercat sa obtina date despre convorbirile avute, inainte de 11 septembrie, de victimele atentatelor din Statele Unite. Declaratia apartine unui detectiv particular din America.

Fost membru al fortelor de ordine din New York, detectivul a afirmat ca a fost contactat de ziaristi de la News of the World, care i-au oferit bani pentru a obtine date privind convorbirile private avute de victime inainte de atentate.

Detectivul, a carui identitate nu este dezvaluita, sustine ca reporterii voiau ca el sa le furnizeze numere de telefon ale victimelor si informatii privind convorbirile pe care le-au avut acestia in zilele dinaintea atentatelor.

Dezvaluirile care au schimbat vieti si care au distrus vedete. Istoria tabloidului inchis din rusine

"Acest detectiv este folosit de multi ziaristi americani si recent mi-a spus ca i s-a cerut sa obtina ilegal liste de convorbiri private ale victimelor. A spus ca ziaristii i-au cerut sa acceseze inregistrarile privind convorbirile facute de la si catre telefoanele mobile care le apartineau victimelor si rudelor acestora", a declarat o sursa citata de The Mirror.

De la scufundarea Titanicului la bomba de la Nagasaki. Istoria surprinsa de News of the World

"A banuit ca voiau informatiile necesare pentru a accesa ilegal mesageriile vocale, asa cum s-a dovedit ca au facut in Marea Britanie. E la declarat ca ziaristii pareau interesati in mod special de victimele britanice. Detectivul a spus ca a respins oferta", a adaugat sursa citata.

"Thank you and GOODBYE". Ultimul numar al ziarului care a murit de rusine, cel mai citit saptamanal

Cititi si :

"Gigi, cum ai putut sa-l aduci!?!" Prima reactie a lui MM dupa ce a inceput negocierile cu Becali

FOTO Unde si-a pus semintele?! Cum a "onorat" un om din fotbal gala lui Bute!

Cele trei transferuri care l-au lasat fara glas pe SuperDan! "Rusii iti aduc ce jucatori vor si apoi iti cer rezultate"

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO