Ultimele noutăți din lumea tehnologiei, prezentate în Las Vegas. Ce mașină a creat Sony

Ultima actualizare: 07-01-2020 21:08

Un prototip de maşină electrică de la o companie faimoasă, roboți inteligenți sau un televizor cu imagini care se rotesc după placul privitorului, sunt doar câteva dintre invenţiile prezentate la faimosul târg de tehnologie care are loc în Las Vegas.

O echipă ȘtirileProTv a mers în Las Vegas, Nevada, pentru a vedea o bună parte dintre dispozitivele viitorului, care vor fi prezentate la cel mai mare târg de tehnologie al lumii.

Sony a avut o prezentare neaşteptată, o maşină concept, Vision-S. Care, susţine compania niponă, poate revoluţiona şofatul, siguranţă la condus, dar şi entertainment-ul pentru coducatorul auto şi pasageri.

„Constructorii auto apelează la noi pentru expertiza noastră, aşa că de ce să nu propunem propriul nostru vehicul cu tehnologia pe care o dezvoltăm”, spun cei de la Sony.

Noua tehnologie audio decrisa drept realitate 360 este prezenta şi pe televizoare Sony 8k, de ultra înaltă rezoluţie.

LG prezintă cele mai multe modele de televizoare 8K, iar Samsung ne arată televizorul care se roteşte după cum vrea privitorul.

Mai exact, are "abilitatea" de a se poziţiona în funcţie de modul în care este redat conţinutul pe un telefon mobil la care este conectat.

Scott Cohen, Product Training Manager Samsung: „De exemplu, când te uiţi la clipuri pe YouTube, care sunt filmate în modul "peisaj", dacă roteşti telefonul, televizorul Sero se va roti şi el în acelaşi timp şi va reda imaginea în acelaşi mod."

Însă un roboţel ca o minge galbenă, botezat Ballie, este vedeta simpatică a celor de la Samsung, anul acesta la Las Vegas. Se ocupă de securitatea casei pentru că poate fi conectat la dispozitive inteligente.

Îţi ţine de urât şi poate juca rol de asistent personal. Ştie şi acand trebuie să păstreze distanţa, ca să nu te enerveze.

Iar suprizele, în Las Vegas, vor continua câteva zile.

Sunt deja mii de jurnaliști, vloggeri și bloggeri din întreaga lume, veniți pentru a acoperi acest eveniment.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO