ROSWELL, sarbatorit de Google printr-un Doodle. 66 de ani de la cel mai cunoscut incident OZN

autopsie extraterestru, Roswell

INCIDENTUL ROSWELL este noul logo al GOOGLE. Google sarbatoreste printr-un DOODLE special implinirea a 66 de ani de la celebrul incident ROSWELL, care a atras atentia intregii lumi asupra fenomenului OZN.

INCIDENTUL ROSWELL a avut loc pe 7 iulie 1947, la o ferma de langa localitatea ROSWELL, din New Mexico, Statele Unite.

Exista mai multe teorii controversate despre ce s-a intamplat aici, insa cea mai populara invoca prabusirea unei nave extraterestre si chiar recuperarea unui cadavru de extraterestru.

GOOGLE aniverseaza printr-un DOODLE acest misterios incident, care a dat nastere multor teorii ale conspiratiei. Este un gif animat, care arata prabusirea unor OZN-uri.

Citește și
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Oficial, armata americana sustine ca la ROSWELL s-a prabusit un balon experimental folosit pentru supraveghere si interceptarea unor eventuale rachete sovietice, balon care facea parte dintr-un proiect strict secret numit Mogul.

Obama, la Roswell. "Daca va spun secretul extraterestrilor trebuie sa va omor apoi"

Adeptii teoriei conspiratiei cred insa ca la Roswell s-a prabusit un OZN, armata a recuperat trupurile unor extraterestri, iar apoi a facut toate eforturile necesare pentru a musamaliza incidentul.

In scurt timp, INCIDENTUL ROSWELL a devenit un adevarat fenomen cultural, subiectul fiind tratat in multe romane si ecranizat de nenumarate ori. Este cu siguranta cel mai mediatizat si cel mai cunoscut incident OZN din intreaga lume.


Ce s-a intamplat de fapt la ROSWELL


Cel care a recuperat ciudatele resturi ale obiectului prabusit la ROSWELL a fost maiorul Jesse Marcel, care a fost convins pana la moartea sa ca atunci a tinut in maini ramasitele unei nave extraterestre.

In 1980, maiorul a acordat un interviu despre acest subiect publicatiei National Enquirer, incidentul ROSWELL devenind astfel cunoscut in intreaga lume.

Un fost locotenent SUA rupe tacerea. Secretul de la Roswell pe care nu l-a spus nimeni pana acum

La randul lor, mai multi martori au declarat ca armata a organizat o desfasurare de forte fara precedent, pentru acoperirea urmelor si chiar s-ar fi recurs la intimidarea locuitorilor.

In 1989, fostul medic legist, Glenn Dennis, a declarat ca a vazut cadavre ale unor extraterestri la baza militara din ROSWELL, unde acestea au fost supuse autopsiei.

 

ADEVARUL despre incidentul de la Roswell, dupa 65 de ani. Ce a dezvaluit in premiera CIA

Din punctul de vedere al autoritatilor, incidentul era clar: pe 8 iulie, armata a organizat o confrinta de presa in care oficialii au explicat ca la ROSWELL s-a prabusit un balon meteorologic.

In urma inmultirii declaratiilor controversate si a meditizarii intense a incidentului, Fortele Aeriene americane au ordonat o ancheta ampla, care s-a concretizat in doua rapoarte oficiale.

Primul, emis in 1995, sustinea ca materialele recuperate de Marcel faceau parte dintr-un experiment secret al Proiectului Mogul, care viza interceptarea si detectarea rachetelor care ar fi fost lansate de URSS asupra teritoriului american.

Al doilea raport, care viza problema “cadavrelor extraterestre”, emis in 1997, preciza ca aceste trupuri sunt de fapt rezultatul unor amintiri denaturate ale martorilor: acestia au vazut probabil manechini folositi de armata in diferite experimente.

In 1995 afost difuzat si controversatul filmulet care ar prezenta autopsirea unui cadavru de extraterestru recuperat la ROSWELL.

Clipul a fost publicat de Ray Santilli si a provocat o impresie puternica in intreaga lume. In 2006 insa, Santilli a recunoscut ca filmul este de fapt o reconstituire, desi a sustinut in continuare ca se bazeaza pe imagini originale, acum pierdute, filmate de un oficial militar imediat dupa prabusirea OZN-ului.

Probabil nu se va ajunge prea curand la o concluzie unanim acceptata in privinta INCIDENTULUI ROSWELL si tocmai acest mister continua sa fascineze si sa mentina in atentia multora acest subiect.
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
FRANZ KAFKA este sarbatorit de Google la 130 de ani de la nasterea sa cu un Doodle
FRANZ KAFKA este sarbatorit de Google la 130 de ani de la nasterea sa cu un Doodle

FRANZ KAFKA este sarbatorit de Google, miercuri, printr-un logo special, 130 de ani de la nasterea sa. FRANZ KAFKA este autorul unor romane celebre precum "Procesul", "Castelul" si "Metamorfoza".

Recomandări
Români plecați la muncă în UK, transformați în sclavi. O familie de infractori le lua actele și făcea avere de pe urma lor
Români plecați la muncă în UK, transformați în sclavi. O familie de infractori le lua actele și făcea avere de pe urma lor

Traficanţi români de persoane, condamnaţi în Marea Britanie. Sub paravanul unei afaceri de „leasing de personal”, aduceau muncitori din România şi îi exploatau.

Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.