ILikeIT. Jocul săptămânii este Tales from the Borderland, cu umor fin și întâmplări de pomină

Dată publicare: 10-04-2021 10:29
Dată actualizare: 10-04-2021 10:29


Jocul săptămânii vine sub formă de basm. Tales from the Borderland e aici să ne distreze cu umor fin și întâmplări de pomină. Hai să-i dăm play.

Planeta Pandora, universul Borderlands. Se dă un joc ca o completare făcut într-un stil aparte… În loc să fii atent după inamici, grija ta acum devin liniile de dialog de pe ecran și răspunsurile. Ai grijă ce alegi, că totul se întoarce împotriva ta. Fără excepție. Celelalte personaje din joc vor colabora mai dificil cu ține dacă și tu le faci viața grea. Oricum poți opri oricând jocul dacă te supără cineva…

Altfel, da… acțiune mai puțină. Senzația pe care mi-o transmite e că parcă m-aș uita la un film de comedie dar la care pot să intervin, din când în când, pe scenariu.

Tales from the Borderland este împărțit în cinci episoade, fiecare cu câte o aventură memorabilă. De la furturi scumpe de date până la evadări de pe Helios, stația spațială a planetei Pandora.

Grafica, da, nu dă pe spate dar parcă ajută un pic la ideea de episod animat, point&click. Totul arată super simpatic și uiți că e un joc. Așadar, o operă bună a celor de la TellTales, studio care s-a închis, din păcate, în 2018. Jocul a apărut inițial în 2014, pe iOS, Android, MacOs, Windows, Xbox și Playstation. De curând a fost lansat și pe Nintendo Switch și pe toate platformele este disponibil la 20 de dolari. Câteva ore bune de distracție și râsete într-un joc de calitate. Spor la joacă!