iLikeIT: Cum vă puteţi transforma laptopul într-o maşinărie de gaming

×
Codul embed a fost copiat

Dacă vreți să vă faceți viața mai ușoară la birou, George Buhnici vine cu propuneri foarte interesante de accesorii pentru computer.

Cum vă puteţi transforma laptopul într-o maşinărie de luptă sau într-una productivă, sau distractivă.

Accesoriile mai bune ne pot ajuta să lucrăm mai uşor şi mai eficient în lungile ore de la birou, iar în cazul în care preferăm computerul pentru joacă, există şi-n această zonă periferice aproape perfecte.

Foto: Mouse Steelseries Rival 700

Citește și
telefoane
iLikeIT. Care sunt singurele huse care pot proteja cu adevărat un telefon
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Să-ncepem cu mouse-ul. Acesta este Steelseries Rival 700, cunoscut ca fiind unul dintre cele mai precise accesorii de acest fel, ideal nu doar pentru jocuri ci şi pentru orele lungi de la birou pentru că este gândit să fie cât mai confortabil. Dincolo însă de partea utilă, este spectaculos pentru că are o mulţime de leduri care pot ilumina în aproape 16 milioane de culori, şi poate fi programat. Ce-l face diferit de alte produse similare e că are în interior un set de motoraşe care pot vibra fie pentru a confirma anumite comenzi, fie pentru a creşte experienţa din jocuri. Şi are şi-un ecran pe care pot fi scrise diferite mesaje.

Foto: Mouse contour Unimouse

Unimouse este un mouse vertical, adică puteţi ţine mâna într-o poziţie mult mai confortabilă care reduce semnificativ riscul apariţiilor de dureri după lungi ore de lucru. Ce are diferit de alţi mousi similari e ca înălţimea poate fi ajustată şi are şi un loc special pe care puteţi ţine degetul mare. Unimouse poate fi folosit fără fir pentru că are tehnologie bluetooth. Acumulatorul, odată încărcat ține cel puțîn trei luni.

Foto: Tastatură AZIO

Trecem acum și la tastaturile deloc banale. Aceasta este o tastatură AZIO Retro și poate părea ca ceva venit din secolul trecut, dar în realitate are bluetooth de cea mai nouă generație și un acumulator care ține luni întregi de utilizare. Cei de la AZIO sunt recunoscuți pentru aceste tastaturi inspirate de mașinile de scris. Și nu le imită doar pentru că arătă bine ci și pentru că sunt foarte ergonomice. Butoanele sunt mecanice și au un sunet specific. Dar, această eleganță vine la un preț de 200 de dolari..

Foto: Tastatură Logitech Craft

Dacă vreți o tastură care să vă facă mai productiv, Logitech Craft este soluția. Este o tastatură cu bluetooth, confortabilă și din carcasă din aluminiu, foarte ușor de folosit. Ce o diferențiază de alte tastaturi este această roţiță sensibilă la atingere și care își schimbă rolul în funcție de aplicația pe care o folosiți în acel moment sau poate fi personalizată pentru volum sau luminozitatea ecranului. În Photoshop, de exemplu, rotița poate fi folosită pentru a mări pe detaliile fotografiei sau pentru modificarea mărimii pensulei, dar poate fi personalizată şi pentru o mulţime de alte comenzii.

Foto: Sistem audio Harman Kardon Soundsticks

Haideţi să vorbim şi despre sunet. Acestea sunt Harmann Kardon Soundsticks, un trio format din dou? difuzoare pentru medii și înalte și un subwoofer, care promite un sunet excepțional din PC. Și chiar și atunci când nu redau muzică, tot arată senzațional. E și o scuză bună pentru prețul de aproape 1.500 de lei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
iLikeIT. Câțiva români au dezvoltat o aplicație care poate căuta pe site-uri în locul vostru
iLikeIT. Câțiva români au dezvoltat o aplicație care poate căuta pe site-uri în locul vostru

Sunteți în căutarea unui apartament, telefon mobil sau unei maşini și v-ați săturat să luați la rând site-urile de anunțuri? De-acum există o soluție.

iLikeIT. Care sunt singurele huse care pot proteja cu adevărat un telefon
iLikeIT. Care sunt singurele huse care pot proteja cu adevărat un telefon

Accesoriile pentru telefoanele mobile sunt o piață de 240 de miliarde de dolari la nivel global. Indiferent că vorbim de o banală carcasă sau accesorii care ne pot ajuta să folosim smartphone-ul mai bine, există ceva pentru toată lumea.

Lupte între roboți la iLikeIT. Cine a câștigat
Lupte între roboți la iLikeIT. Cine a câștigat

Pasionaţi de robotică, atenţiune! În acest weekend, avem, în Bucureşti, mare campionat de lupte cu roboţi.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.