Când va fi lansat FIFA 22 la nivel global și ce preț va avea

Dată publicare: 13-07-2021 11:24
Dată actualizare: 13-07-2021 11:44


FIFA22

Lansarea următorului joc FIFA - FIFA 22 - este la orizont, iar jucătorii pasionați așteaptă cu nerăbdare ca cel mai popular joc al celor de la EA Sports să fie disponibil pe piață.

Pandemia de COVID-19 a întârziat lansarea ediției de anul trecut, dar, cu toate acestea, nu se preconizează întârzieri mai mari pentru lansarea versiunii din această toamnă, relatează Goal.com.

FIFA 22 urmează să apară la 1 octombrie 2021 pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC via Origin și Steam, Stadia, PlayStation 4 și Xbox One, urmând tendința fiecărei ediții din 2003 și până în prezent.

În majoritatea ultimilor ani, FIFA a fost lansat la sfârșitul lunii septembrie, dar anul trecut data lansării a fost înpinsă către 1 octombrie, din cauza pandemiei. Nu sunt așteptate întârzieri majore anul acesta, așa că FIFA 22 va fi lansat tot la această dată, jocul fiind disponibil pe 27 septembrie pentru cei care precomandă ediția Champions sau Ultimate Edition.

Ce preț va avea FIFA 22

 

Anul acesta, ediția standard a FIFA 22 va costa 59,99 lire în Regatul Unit și 59,99 dolari în Statele Unite. Prețurile au rămas aceleași ca și anul trecut, în timp ce abonații EA Play pot economisi 10% dacă pre-comandă.

Pe lângă ediția standard, EA Sports lansează versiuni speciale ale jocului, care au conținut suplimentar. Versiunile speciale sunt mai scumpe decât ediția standard și sunt disponibile atât în ​​copie fizică, cât și în versiune de descărcare.

FIFA 22 Champions Edition va costa 79,99 lire în Marea Britanie și 79,99 dolari în SUA.

FIFA 22 Ultimate Edition are un preț de 89,99 lire și 99,99 dolari pe magazinele oficiale Xbox și Playstation.

Noul joc dispune de funcţii inovatoare, iar printre cele mai populare moduri de joc se numără Career, VOLTA FOOTBALL, Pro Clubs şi FIFA Ultimate Team.

Atacantul celor de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé, va fi coperta jocului pentru al doilea an consecutiv, devenind al treilea jucător care a primit această distincţie doi ani la rând, alături de Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

Potrivit EA Sports, Tehnologia HyperMotion ce stă la baza FIFA 22 permite captarea mişcărilor întregii echipe pe teren şi recrearea fidelă a acestor mişcări în animaţii autentice ale jucătorilor, indiferent de faza jocului.

Sursa: Goal.com

Tags: fifa 22, preț,