Cel mai mare operator low-cost din Europa face angajari in Romania. Cat poate ajunge sa castige o stewardesa


Ultimul update: Marti 23 Septembrie 2014 06:59
Data publicarii: Sambata 20 Septembrie 2014 14:50
Categorie: Stiri Economice
Ryanair

Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, face angajari la Bucuresti, anunta Gandul. In primele luni, stewardesele romance pot primi 1.200 de euro salariu, dar au si "oportunitati excelente de promovare".

Romancele care viseaza sa lucreze ca stewardese au in urmatoarea perioada noi oportunitati de angajare. Crew Link, companie care furnizeaza insotitori de bord pentru Ryanair - cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, organizeaza o sesiune de recrutare la Bucuresti.

Oferte de munca vin si de la Jetairfly si de la easyJet, ambele companii cautand deja personal pentru anul 2015.

Potrivit Gandul, romancele care vor sa se angajeze ca stewardese trebuie sa completeze online un formular pentru sesiunea de recrutare organizata de Crew Link. Candidatele care trec de aceasta prima etapa de selectie primesc ulterior prin e-mail invitatii la evenimentul care va fi organizat pe data de 7 octombrie in Capitala.

Noii angajati vor semna un contract pe trei ani si vor primi in primele sase luni de munca un salariu de 1.200 de euro. Pozitiile scoase la concurs ofera "oportunitati excelente de promovare", potrivit anuntului de angajare. Cele mai bune stewardese pot ajunge sa lucreze direct pentru irlandezii de la Ryanair si, dupa un an, pot promova in functia de customer service supervisor unde pot castiga un salariu brut de pana la 30.000 de euro pe an.

Sursa: Pro TV

Ce salariu are un pilot de la Tarom si cat castiga o stewardesa
O stewardesa ii pune la zid pe pasagerii certati cu bunul simt. Fotografiile care au facut inconjurul lumii. GALERIE FOTO
VIDEO PROTVPLUS.RO