Viteza mortala! Un tanar de 19 ani a pierit, intr-un accident groaznic!

Ultima actualizare: 10-10-2012 01:18

Desi avea doar 19 ani si toata viata in fata, un baiat cu patima vitezei a luat, vineri noapte, curba catre moarte. Pe o sosea din Braila, a sfidat toate regulile si a vrut sa vada daca masina lui poate sa zboare.

 

Nu va afla niciodata, pentru ca exact ca la popice, a ras trei copaci de margine, iar cei care l-au gasit au inteles dintr-o privire ca sarise mult de suta.

Trei copaci facuti arsice, un motor si o cutie de viteze picate parca din cer in mijlocul soselei, roti azvarlite la zeci de metri distanta, pe camp. Clipele de dupa impact au fost ingrozitoare, povesteste un sofer care, la randul lui, mergea cu 100 de kilometri la ora.

Masina in care si-a dat sufletul baiatul avea 150 de cai putere. Atat de tare a fortat-o, incat s-a facut praf si publere. In privinta lui, medicii care l-au preluat au inghetat.

Momentul fatidic a fost atunci cand autoturismul, care avea tractiune pe spate, a derapat. S-a lovit initial de un copac, apoi de un altul si mai ca s-a dezintegrat.

Tanarul lucra alaturi de bunicul lui intr-un atelier auto, iar batranul a fost ultimul care l-a vazut in viata. Plecase spre parinti, in Ramnicu Sarat. Baiatul era singur la parinti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO