Trei tineri au murit nevinovati din cauza soferului unui microbuz


Ultimul update: Miercuri 19 Septembrie 2012 06:55
Data publicarii: Duminica 20 Septembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Au luat curba vietii pentru vesnicie. Pe DN1, aproape de Sibiu, trei tineri au murit intr-un grav accident de circulatie. Masina de teren in care se aflau a fost izbita de un microbuz, care nu doar gonea, dar a si scapat de sub control pe constrasens.

Cand au ajuns echipele de la descarcerare cei trei erau deja morti. Primul l-au scos pe sofer, un om de afaceri de 27 de ani, din Rasinari. Au urmat varul lui de aceeasi varsta, care statea in dreapta si sotia acestuia prinsa pe bancheta din spate. Se pare ca niciunul dintre ei nu purta centura de siguranta.

Cel care i-a bagat in groapa, un sofer de 31 de ani, a fost si singurul care a scapat cu viata. Gonea in curbe, spun martorii. Din ultima a iesit cu mare viteza si n-a mai putut controla vehiculul greu, plin cu piese auto. A intrat pe contrasens si s-a infipt in autoturismul de teren care venea din fata.

In momentul impactului, vitezometrul s-a oprit la 145 de kilometri de ora, dublu fata de limita legala in zona. Vinovatul, soferul microbuzului, a fost scos cu greu dintre fiare. A fost dus la spital cu picioarele fracturate si rani la cap.

Va raspunde pentru ucidere din culpa.

Circulatia a fost intrerupta in zona pana cand pompierii au curatat soseaua.

 

In graba, spre moarte: tanara gravida si tatal ei, arsi de vii
S-a ferit de politisti, dar a cazut prada unei masini!
Praful s-a ales de doua masini care s-au ciocnit in Bistrita Nasaud!
VIDEO PROTVPLUS.RO