Vagon de tren deraiat langa Iasi din cauza unui sofer care a ajuns pe linie

Ultima actualizare: 12-07-2012 09:52

UPDATE: Sminteala unui sofer de 30 de ani a provocat, noaptea trecuta, deraierea unui tren langa Iasi. Intr-o masina de teren, i-a depasit pe toti cei care asteptau in coloana si a ajuns pe trecerea de cale ferata odata cu locomotiva.

Ningea viscolit si nu vedeai nimic mai departe de 50 de metri. Iata doua motive solide care ar fi trebuit sa il oblige pe sofer sa conduca prudent. El insa s-a bazat pe forta masinii de teren si s-a napustit pe sine. Mecanicul de locomotiva a franat instinctiv, dupa care s-a auzit un zogomot asurzitor.

Din fericire primul vagon era gol. Toti pasagerii se mutasera in urmatorul, pentru ca sistemul de incalzire nu functiona. Altfel, cei 30 de pasageri ar fi fost raniti in momentul in care trenul a deraiat.

Au avut zile si cei din masina. Soferul inconstient si femeia care il insotea au fost eliberati din carcasa facuta terci abia dupa o ora.

Politistii il vor audia pe cel de la volan, caruia ii vor da sansa sa mearga pe jos o vreme, ca sa nu se mai plictiseasca la bariera.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO