Talhar prins la Galati! Vezi IMAGINI din timpul jafului!

Dată publicare: 07-05-2009 00:00
Dată actualizare: 22-10-2012 20:10


UPDATE: A fost prins un suspect, dar a aparut si un altul in plus in cazul jafului de sambata de la o casa de schimb valutar din Galati. N-au fost doar doi indivizi care au dat lovitura, ci trei, au aflat joi politistii.

Au vazut imaginile de pe camera de supraveghere, iar cel retinut le-a pomenit si despre un amic care ii astepta cu masina si le spunea, prin telefon, tot ce se intampla.

Politistii au urmarit imaginile de pe camerele de supraveghere. Au vazut cum cei doi indivizi au intrat peste casiera. Au amenintat-o cu un pistol si au luat toti banii pe care i-au gasit. Apoi au iesit, aparent linistiti.

Joi l-au prins pe unul dintre suspecti, in apartamentul caruia au gasit un aparat cu electrosocuri, un pistol de jucarie si o parte din cei 15.000 de lei furati.

Tanarul de 24 de ani a recunoscut fapta si a povestit despre complicele lui de 19 ani, nascut in Galati, dar care traieste in Italia. Acesta este acum dat in urmarire generala, la fel ca si un alt tanar care i-ar fi asteptat in masina.

Tags: jafuri,


VIDEO PROTVPLUS.RO