A fost prins si cel de-al doilea detinut evadat in Maramures

Dată publicare: 28-05-2009 00:00
Dată actualizare: 01-09-2012 20:24
Sursa: Mediafax


inchisoare

UPDATE: Cel de-al doilea barbat evadat in urma cu trei zile din arestul Inspectoratului de Politie Judetean Maramures a fost prins joi seara, scrie Mediafax.

Potrivit IPJ Maramures evadatul, Iosif Florian Nicoriciu, in varsta de 34 de ani, a fost prins de politisti intr-un cartier periferic al municipiului Baia Mare.

IPJ Maramures nu a putut preciza daca barbatul a fost prins in baza informatiilor furnizate de Ioan Danut Bolos, tanarul cu care a evadat si care s-a predat Politiei tot joi seara.

Ioan Danut Bolos are 21 de ani si fusese arestat preventiv pentru furt in Franta. Se pare ca a stat in Baia Mare de marti seara, cand a evadat, pana joi dupa-amiaza, cand a decis sa se predea. A sunat la 112 spunand ca este gata sa se dea pe mana politistilor, care il cautau de doua zile fara oprire.

Cei doi au profitat de neatentia gardianului, au smuls grilajul de la fereastra baii si s-au facut nevazuti.

Si in Mures politistii sunt pe urmele unui evadat. Barbatul de 41 de ani se numeste Nasc Teodor Dorel si era condamnat la opt luni de inchisoare. Urma sa fie eliberat la sfarsitul lunii august, dar se pare ca n-a mai avut rabdare.

Sursa: Mediafax, Pro TV

Tags: detinuti,


VIDEO PROTVPLUS.RO