Unul dintre bodyguarzii lui Gigi Becali a lovit doua masini in doua minute!

Ultima actualizare: 25-03-2012 08:26

S-au derulat scene potrivite pentru filmele cu Stan si Bran, la Iasi. Asemeni "Croitorasului cel Viteaz", unul dintre bodyguarzii lui Gigi Becali, preocupat sa nu-si scape seful din ochi, a sifonat doua masini in nici doua minute.

 

A iesit dintr-o parcare fara se se asigure si a intrat intr-un autoturism care mergea regulamentar. Apoi, hotarat sa faca ordine, a uitat sa traga frana de mana, iar masina de teren a luat-o singura la vale. Astfel, s-a proptit intr-un alt vehicul, care era parcat.

Martorii nu stiau daca sa rada sau sa le planga de mila celor doi soferi care s-au ales cu masinile avariate. Primul mergea regulamentar si povesteste ca a vazut autoturismul de teren condus de garda de corp a finantatorului Stelei, dar ca era parcat pe dreapta, asa ca nu i-a dat prea multa atentie. Cum a intors insa capul a auzit o bubuitura. A oprit si, cand s-a dat jos, si-a vazut masina sifonata bine.

Telenovela a continuat. Masina miliardarului a luat-o la vale, cu spatele. S-a oprit intr-o alta, parcata, in timp ce bodyguarzii se chinuiau sa opreasca vehiculul de cel putin doua tone, scapat de sub control. Totul s-a incheiat la politie, unde au ajuns cei trei soferi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO