Un spargator de locuinte poreclit "Dumnezeu" are vila de 200.000 euro

Ultima actualizare: 07-11-2012 11:33
Hot

I se spunea "Dumnezeu" si s-a bucurat de respectul hotilor ca el, pentru ca reusea sa sparga butucul unei usi in doar cateva secunde.

Este vorba despre un barbat in varsta de 51 de ani din Bucuresti, arestat joi pentru a patra oara pentru furturi din locuinte. Nostim este ca, la fel ca noi toti, are si el hobby-urile lui. Cand nu lucra in casele altora, se ocupa gradinarit in curtea vilei sale.

Politistii sectorului 6 erau de mult cu ochii pe Gabriel Apostolescu zis "Dumnezeu". Au stiut, dar au vrut sa si probeze ca a dat zeci de spargeri.

L-au urmarit si au vazut cum da tarcoale unui bloc de pe strada Ceahlaul din Capitala. S-a dus la usa unui apartament de la etajul doi, unde sunase inainte la interfon ca sa se asigure ca nu este nimeni acasa. Dupa cateva minute a si iesit cu bijuterii si haine, doar ca a fost prins imediat de politisti.

"Dumnezeu" mergea la serviciu cu masina personala. Acolo isi tinea si punga plina cu scule.

Cand nu dadea spargeri, suspectul isi petrecea timpul acasa, adica intr-o vila pe care si-a cumparat o cu aproximativ 200.000 de euro, desi el nu a muncit legal nici macar o zi in viata lui.

Interesant este ca atunci cand s-a mutat in vila din Domnesti-Ilfov, Apostolescu a avut surpriza sa-l aiba vecin chiar pe gardianul care l-a pazit cat a fost inchis.

"Dumnezeu" se va intoarce acum la aceeasi sectie, pentru ca, de cand a fost eliberat, au mai ruginit yalele din puscarie si trebuie sa le repare cineva.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO