Un politist a lovit mortal un barbat pe trecere, apoi a fugit. Era beat


Ultimul update: Luni 03 Septembrie 2012 06:39
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Un comisar sef de politie si-a ruinat cariera si risca sa infunde puscaria pentru ca a calcat cu masina un om nevinovat. Dupa accident, singura lui grija a fost sa dispara. Si-a dat seama ca a pierdut o placuta de inmatriculare care il putea da de gol.

Cum nu a reusit sa o recupereze, colegii i-au batut la usa repede, iar dupa primele analize au aflat ca bause inainte de a se urca la volan.

Comisarul sef Gheorghe Tomescu refuza sa isi motiveze gestul. Poate scapa mult mai usor daca s-ar fi oprit sa vada daca bietul om mai respira sau nu.

S-a intamplat intr-un sat din Bistrita Nasaud. Politistul a izbit un pieton care traversa regulamentar. L-a tarat zeci de metri si l-a lasat in mijlocul soselei.

Gheorghe Tomescu si-a vazut de drum insa dupa o vreme a realizat ca nu mai are o placuta de inmatriculare asa ca a riscat si s-a intors sa isi caute numarul.

Dovada a ajuns insa din mainile localnicilor la politie. Asa au aflat anchetatorii ca vinovatul este un coleg de-al lor. Dupa cateva ore l-au gasit la el acasa, in Gherla.

Comisarul sef este in politie de 17 ani. Nu era tocmai usa de biserica. Ca o ironie a sortii suspectul a lucrat in ultima vreme chiar la Rutiera.

Comisarul sef a fost arestat preventiv pentru 29 de zile iar avocatii lui au facut deja recurs. Cei care il apara spun ca intentia lui era sa se predea dupa ce s-a indepartat de la locul accidentului. Cert este insa ca a fost gasit acasa si nu i-a spus nici nevestei ce a facut.

 Dupa au stat de vorba cu el, procurorii au aflat ca in momentul accidentului se intorcea de la un prieten din Bistrita. Desi era imbracat in uniforma nu era in timpul serviciului. Comisarul poate ramane la inchisoare intre doi si zece ani.
 

 

Directorul executiv al Clubului Dinamo a accidentat mortal un pieton
Noroc. A reusit sa iasa din masina inainte sa fie izbita de un marfar
Cursa de cosmar: un sofer de taxi a omorat un om, dar n-a scapat nici el
VIDEO PROTVPLUS.RO