Alerta in Ilfov si Bucuresti! Un detinut si-a luat "liber" de la Jilava

Ultima actualizare: 12-05-2012 20:54

Un detinut a reusit azi-noapte sa evadeze din penitenciarul Jilava si este cautat la aceasta ora de politisti si jandarmi.

Emil Leca este din Bucuresti, este cunoscut ca si consumator de droguri, are 29 de ani si fusese inchis in februarie 2008.

Este condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru furt, pedeapsa pe care si-o ispasea in regim deschis. Azi-noapte, in jurul orei 3, in timp ce pazea ferma de animale a penitenciarului, barbatul ar fi profitat de un moment de neatentie a gardianului si a sarit gardul.

Emil Leca are 1m 86cm inaltime, constitutie atletica, ochi caprui si fata ovala. Era imbracat in blugi albastri, pantofi negri si o geaca de fas albastru inchis.

Lecu a trecut deja se pare pe la mama sa careia i-a cerut 1000 de lei. Politistii care au organizat mai multe filtre au prins informatia. Ii transmit ca daca nu se intoarce in 24 de ore va fi acuzat de evadare iar asta inseamna inca 5 ani de detentie.

In penitenciarul Jilava se deruleaza si o ancheta interna iar cel audiat este supraveghetorul care l-a scapat din ochi.

De la inceputul anului si pana acum au fost doua astfel de cazuri iar in 2008, 14 detinuti au fugit de la locul de munca unde isi ispaseau pedeapsa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO