Au murit nevinovati, dupa ce masina le-a fost spulberata de un TIR!

Ultima actualizare: 31-10-2012 11:26

UPDATE - Un TIR intrat ca o ghiulea pe contrasens a semanat moarte, pe o sosea din Bacau. Trei oameni nevinovati - mama, tatal si fiica lor - s-au stins in secunda in care masina lor a fost facuta pulbere.

 

Au scapat cu zile, dar sunt in stare critica, un baiat de 14 ani si bunica lui. Medicii nu se hazardeaza sa spuna daca ei vor supravietui sau nu.

Un nor de praf si cioburi s-a ridicat in momentul in care autoturismul a fost spulberat de TIR. Cativa martori au tras imediat pe dreapta si au fugit spre masina distrusa.

Cu greu, pompierii si-au facut loc in epava.

Intre timp, politistii incercau sa inteleaga ce s-a intamplat de fapt. Initial, soferul camionului le-a povestit ca autoturismul a derapat si i-a aparut in fata. Ceilalti soferi insa l-au contrazis. La fel si masuratorile.

Practic, TIR-ul ar fi incercat sa taie curba, iar cel de la volan nu a vazut ca din fata venea un altul. Astfel, s-au lovit frontal.

Amandoua vehiculele au ajuns apoi in camp, rasturnate. Singurii supravietuitori, baiatul de 14 ani si bunica lui, de 68, sunt in stare critica, la spitalul din Moinesti.

Copilul are zeci de fracturi, iar femeia este singurul lui sprijin pe aceasta lume. Parintii si surioara lui s-au dus. Se intorceau cu totii tot de la spital, unde baiatul fusese la un control.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO