Cursa mortii pe DN1 pentru un politist grabit sa ajunga la serviciu

Ultima actualizare: 13-10-2012 12:28

UPDATE: Barbatul a facut doua greseli fatale: a plecat tarziu la serviciu si cand si-a dat seama de asta a gonit nebuneste pe contrasens. Asa ca a intrat riscant intr-o depasire pe DN1, la Comarnic, unde a luat in plin un microbuz de calatori.

Secundele de dupa au fost infernale. Imediat ce s-au dezmeticit, pasagerii au vazut ca agentul nu mai misca. Sase ambulante, trei masini de interventie si cateva echipaje de politie au umplut soseaua. Pentru colegul salvatorilor, in varsta de 36 de ani, timpul se oprise deja. Alti 6 oameni au fost pansati pe loc, restul paagerilor au scapat teferi.

In haosul declansat imediat dupa impact pasagerii au fost aruncati unii peste ceilalti si s-au speriat infiorator.

Cum s-a intamplat totul?

Era 21:30, iar agentul sef adjunct Cristian Lambru, care locuia in Campina, urma sa ajunga la serviciu, in Busteni la ora 22:00. In Comarnic a trecut peste linia continua incercand sa depaseasca alte masini. Greseala i-a fost fatala. N-a apucat sa vada microbuzul care venea din fata pe sensul opus. Ambii soferi au franat brusc. Inutil insa.

Colegii spun ca politistul nu era omul care sa le puna altora vietile in pericol. Cu siguranta era foarte obosit. Duminica a facut ore suplimentare, incercand sa-i prinda pe suspectii in cazul armelor furate de la Ciorogarla, despre care se credea ca ar putea trece pe- DN1.

Cristian Lambru avea o fetita.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO