Sute de litri de alcool, "evaporati" dintr-un depozit al Crimei Organizate

20-03-2009 00:00

S-a intamplat la Timisoara, iar sefii recunosc: s-a intrat cu chei potrivite, adica cineva din interior a dat spargerea. Cele 700 de sticle reprezentau dovezi cu care anchetatorii aveau de gand sa trimita la inchisoare niste traficanti de alcool.

In acest caz, sase tineri erau acuzati ca vand mii de litri de alcool, pe care il produceau intr-o fabrica improvizata, chiar in casa unuia dintre ei.

Procurorii de la Crima Organizata au confiscat 1.000 de sticle cu bauturi spirtoase si instalatia de productie, pe care le-au pus in depozitul pentru probe.

Acolo au stat trei ani. Pana cand, zilele trecute, cineva a descoperit ca 700 de litri de alcool au fost furati. Cine, cand, cum, nimeni nu stie. Sigur e ca usa nu a fost fortata. Si nici ferestrele.

Surprinzator, depozitul celor de la Crima Organizata nu este pazit de nimeni. La nici 30 de metri, insa, este o unitate militara care are santinele 24 de ore din 24.

Totusi, disparitia sticlelor cu alcool n-a fost raportata. Nu se stie deocamdata daca cineva a vrut sa faca disparuta proba in cazul anchetat.

Tags: infractiuni,


VIDEO PROTVPLUS.RO