Sperietura groaznica: s-au trezit cu masina in casa

Dată publicare: 08-01-2009 00:00
Dată actualizare: 08-10-2012 02:54


UPDATE: Doua accidente asemanatoare s-au petrecut, joi dimineata, in Mures si Cluj, cand doua familii si-au vazut locuintele distruse de masini scapate de sub control. Din fericire, in nici unul dintre cele doua cazuri nu s-au inregistrat victime.


Pe o sosea din Reghin, un sofer de 36 de ani a intrat cu masina in care calatorea, impreuna cu un prieten, in peretele unei case. In urma impactului, soferul a ramas prins intre fiare si a fost nevoie de interventia echipelor de la descarcerare.

In momentul producerii accidentului, proprietarii imobilului nu erau acasa. Vecinii s-au ingrozit cand au vazut locuinta distrusa.

Soferul imprudent a ajuns la spital cu o fractura la picior. Cand isi va reveni, proprietarii casei ii vor cere despagubiri.

Accident spectaculos si la Cluj. Tot din cauza vitezei, un sofer a pierdut controlul masinii intr-o curba si s-a oprit in zidul unei case. Autovehiculul a rupt teava de la gaz si firele de current electric.

Cele doua persoane din masina au scapat cu rani usoare. Soferul va trebui sa scoata bani din buzunar pentru a repara casa distrusa.


VIDEO PROTVPLUS.RO