Soferii si vatmanii de la RATB, pusi de sefi sa sufle in etilotest


Ultimul update: Joi 12 Aprilie 2012 11:07
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Prima zi de lucru dupa toate celelalte de huzur a inceput mai greu in institutiile de stat. La Regia de Transport in Comun, soferii si vatmanii au asteptat spasiti ca sefii sa ii testeze daca vinul baut langa sarmale le-a ramas sau nu in sange.

 

La depourile Bucuresti s-a dat directiva: de 3 zile, cine urca la volan trebuie sa treaca obligatoriu printr-un control la garaj, inainte sa plece in cursa. Regula intra in vigoare ori de cate ori sunt sarbatori.

Pentru soferi si vatmani in trafic a fost lejer, desi ninsoarea pune anumite probleme. Mai putin placut a fost insa la directiile de taxe si impozite, pentru ca oamenii s-au bulucit de la prima ora sa isi plateasca amenzile de circulatie, impozitele pe locuinta ori sa isi inmatriculeze masinile.

Angajatele de la ghisee au facut cu randul. Unele preluau contribuabilii, altele savurau un pahar de suc langa o felie de cozonac.

In schimb, in Primaria Capitalei a fost activitate doar cat a tinut comandamentul de iarna.

Este bine sa stiti ca in urmatoarea perioada majoritatea institutiilor de stat vor functiona intre 8 si 14 sau, cel mult 16, pana vineri. Lucrul se reia dupa program normal abia din 3 ianuarie 2011.

Tags: functionari, ratb,

Vezi programul hipermarketurilor, al RATB si Metrorex de sarbatori
Doi directori de la RATB au fost suspendati in urma blocarii liniei 41
VIDEO PROTVPLUS.RO